cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bixby routines ile gelen guzellik / One ui 3

(Topic created on: 12-08-2020 12:04 PM)
360 Views
SADOLAYN
Active Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaslar merhaba

Dun gelen (7 aralik 2020) one UI 3 guncelleme sonrasi kilit ekraninda bixby routibes islevi bir harika olmus ben cok begendim ,size de bazi verdigim komutlari paylasmak istiyorum.
Ornegin kilit ekranindaylen istediginiz eylemi tek tiklama ayarlayabiliyorsunuz.
Ben nfc etiketi olarak maximummobil uygulamasini kullaniyorum bildiginiz uzere temassiz odeme yontemi NFC hep acik kaliyordu simdi komut ayarladim sadece maximummobil acikken NFC acilsin diye ...pilden tasarruf bu sayede sadece maximummobil acikken NFC acilacak ..ayrica kapaliyken NFC kapanacak ters islem eylemini de harika dusunmusler
Ayni sekilde wifi acikken mobil veriyi kapa dedim .
Ben teli dikey modda kullanmayi seviyorum, otomatik dondurme islevini sadece galeri ve youtube ayarladim bu sayede otomatik dondurme islevini tamamen unutmus oldum 
Oyun oynarken parlakligi arttirdim isterseniz cozunurlugude arttirabiliyorsunuz ama uygulamalar guncellendikten sonra deneyin derim . Bir sonraki komutumu twitter acikken puruzsuz ekran yani 120 mhz ile kullanma komutu verecegim 
Vs.vs sizin hayal gucunuze kalmis varsa guzel komut verenler paylasirsa memnun olurum.
Genel anlamda basarili bir guncelleme olmus , bos alanda iki kere tiklayinca kilit ekranina gecmesi iyi dusunulmus yan tusla ugrasmayiz artik, ben batarya konusunda bir sikinti gormedim zaten darkblack tema kullaniyorum, aydinlik modda ama cogu uygulamam, uygulama ici karanlik modda bu yontem karanlik moddan daha iyi batarya performansi sagladi bana ,60 hz WQHD+ mod ...zaten 120 hz ile kullanacagim uygulamara ayrica komut verecegim ekrani WQHD+ da kullanmak en guzeli sahsi kanimca
Gelen cagrilara video ekleyebilmek vs zaten diger puf noktalari biliyorsunuzdur 
Tek begenmedigim nokta klasor icindeki uygulamalar yatay 4 adet diye hatirliyorum simdi 3 e dusmus buna uyuz oldum .

Saglikli guzel gunler

image

image

7 Comments
dikgrayson
Active Level 3
Galaxy S
Bilgilendirme için saol.S10 var bende ama hiç incelemedim :(
SADOLAYN
Active Level 5
Galaxy S
ocak ayinda denersiniz insallah
Galaxy S
merhaba ,evet anlattıklarınızın hepsini ben güncellemeden önce zaten yapmıştım yani güncellemeye has bişey değil bu ,ama verdiğiniz komutlar çok işe yarar, mesela bankacılık işleminde bazı uygulamalar konum açılmasını istiyor ben sadece konumun o uygulamalarda açılmasını seçiyorum, oyun oynarken 120 hz moduna komutlar veriyorum , WiFi mobil olayı keza aynı yaptım, güç tasarrufu moduna komut verdim gece 12 den sabah 8e kadar tasarrufa alıyorum pil tükenmesin diye tabi ayrıca sessiz modunada alıyorum, mesela kulaklık taktığım zaman sessiz olsun komutu veriyorum çünkü muzik dinlerken bildirimlerin tık tık ötmesi sinirime dokunuyor, youtube açıldığında kesinlikle 4k çözünürlüğü seçiyorum sonra ve otomatik dönme seçeneğini seçiyorum,routines özelliği bir harika önemli bir yenilik , asıl şimdi telefonum akıllı oldu :)
SADOLAYN
Active Level 5
Galaxy S
konum olayini iyi dusunmussunuz bende uyguluyorum simdi
Galaxy S
yeni bildirim paneli nasıl olmuş sizce

clipboard_image_1607413866353.jpg

SADOLAYN
Active Level 5
Galaxy S
Galaxy S
darkblack dediğiniz tema nedir hangisi acaba