EmreS24
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Bişeyin tasarımı yapılmaya başlanırken bir renk şablonu olur ve onun üstünden gidilir mesela bir web sitesi yada bir sosyal medya profili.
Bu samsung ikonları inanılmaz karmaşık ve rasgele şekilde tasarlanmış ince dokunuş yada bir tasarım dili yok bir renk paleti yok özelleştirme yok ne biçim güncelleme bu diye adama sorarlar bişeyi 6 ay geciktirdin bari tam yap derler yani. bi bana mı böyle ikonlar garip geliyor garip gelmeyen arkadaşlara tavsiyem googleın ikonlarına ve appleın ikonlarına baksınlar bu one ui 7 tamamen rezillik, son kullanıcıya inanılmaz şeyler vaat etmeyen aşırı over rated bir sürüm bence
teşekkürler
Alın size tasarım örneği:
34 Comments
Ecrịn
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Thursday in
Galaxy S
İlk başta bana çok kötü geliyordu hatta one ui 7 yüklesem bile one ui 6 ikonlarını kullanırım diyordum. Şimdi ise cihazım one ui 6 ama one ui 7 ikonlarını kullanıyorum😂
ömerdönerr
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Thursday in
Galaxy S
Ben begendim valla
Burakylcn
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Thursday in
Galaxy S
Hocam diğer markalar için birsey demicem ama adamlar sana zaten tüm özelleştirme imkanlarını sunuyor seni tek Bi kısımda kisitlamiyor koymuş kendi uyg marketine uygmasini diyo al kullan istediğin şekilde Bi nevi kendi telefonu kendin yap mesajı vermiş
EmreS24
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Thursday in
Galaxy S
Dostum uygulama marketindeki ikonlar ya paralı yada şaptirik zaten özelleştirme öyle olcaksa hiç olmasın
SATHERION
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Friday in
Galaxy S
Goodlock ile istediğin ikonu kullanabilirsin, play storedan da ikon indirebilirsin, ücretli ücretsiz vs sana bağlı yani ben tüm ikonları 3rd kullanıyorum
barismccartney
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Thursday in
Galaxy S
google ikonları örneği belki bütünlül açısından doğru olabilir ama bi tasarımcı olarak baktığımda kendi içinde de tek tip ve ayrışma noktasında da çok başarılı bulmuyorum. bence doğru ikon-renk dünyası örneği maalesef yine apple'da. her ikon kendi içinde bir mana ve uyum barındırıyor. ama samsungla ilgili yoruma kesinlikle katılıyorum. tek tek hepsi sanki aynı arayüzün değil de 5-6 farklı arayüzden alınıp birleştirilmiş gibi farklı farklı âlemde
EmreS24
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Thursday in
Galaxy S
Heh ya konuş tasarımcı kardeş konuş millet bizi boş sandı apple sevici sandı 😂😂
Igalaxy
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Thursday in
Galaxy S
Evet bütünlük yok eski 6.1 ikonları çok kötü ve basitti ama birkaç tanede olsa aynı kategoride olan uygulama simgeleri aynı renkti one ui7 bütün olmasa da ıne ui 6 ya göre iyi
ęto
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Thursday in
Galaxy S
aslında ikonları şöyle bütüncül yapınca çok hoş oluyo one ui ikonları
EmreS24