cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bi Yardımcı Olur Musunuz?

(Topic created on: 10-06-2024 09:32 PM)
446 Views
YasKo36
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selamlar cihaz hafızasında ki bütün görüntüleri sd karta taşıdım. Galeri de görünmüyor. Dosya yöneticisinde görünüyor. Daha önce böyle olmuyordu. Var mı bunun bir çözümü. Lütfen yardımcı olun...

image

image

Resolved!
YasKo36
Active Level 4
Galaxy S
Tamamdır eyvallah
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Son bir işlem daha önereyim sana olmazsa yarın Samsun'da ararsın ayarlar genel yönetim sıfırla tüm ayarları sıfırla bölümünden bir sıfırlama yapmayı deneyebilir misin bu işlemi yapmadan önce kartı cihazdan çıkart işlemi yaptıktan sonra kartın cihaza geri tak olmazsa Samsun'da yarın ara
YasKo36
Active Level 4
Galaxy S
Bunu yaparsam bütün ayarlamalarım, özelleştirmelerim gider.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Baştan alınmış gibi komple sıfırlanmayacak cihaz bazı ufak tefek ayarlamalar sıfırlanacak tedbir amacıyla kartı çıkart dedim yoksa çıkartmana da gerek yok aslında
YasKo36
Active Level 4
Galaxy S
Biliyorum da good lockta falan yaptığım özelleştirmeler ayarlar falan gider diye düşünüyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Onun gitmemesinin garantisini veremem ama bunu denemeni de tavsiye ederim son karar senin
YasKo36
Active Level 4
Galaxy S
Muhtemelen tahmin ettiğim gibi olur, o yüzden bi önce uzaktan destek almayı deneyeceğim. Yine de sağ ol teşekkürler.
Galaxy S
SD kart telefona takılı, dosya yöneticisi de telefondaki dosyaları gösterdiğine göre bana normal bi durum gibi geldi
YasKo36
Active Level 4
Galaxy S
Aslında sd kartta ki bazı klasörleri gösteriyor galeri uygulamasında ama görüntüleri taşıdığım klasör görünmüyor.
0 Likes
Galaxy S
Görüntüleri taşıdığınız Sd kart dosyalarımda gözükmesi gerek Onun için dosyalarım ayarlardan aktif etmeniz gerekir1728244074325.jpg1728244074359.jpg