cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Beta'ya geçme

(Topic created on: 02-19-2025 01:47 PM)
494 Views
Enestkr
Active Level 7
Options
Galaxy S

Beta'ya geçtim ben ve bu konuda çok mesaj aldığım için yazıyorum. 

Beta'ya geçmek için öncelikle cihazınızın model isminin yayınlanan yazılım sürümüyle uyumlu olması gerekiyor. 
Uyumlu modeller:

image
Uyumlu modeller bunlar. Harici modelleri kapsamıyor.

Sonrasında bilgisayara ihtiyacınız var. 
Yine en önemli konularda birisi cihazın yapım numarasınun uygun olması gerekiyor. (Uygun değilse EUX rom ile uygun hale getirilebilir. 
Yapım numarasının son dört hanesi AXKA olması gerekmektedir. Onuda kontrol için;

AYARLAR > TELEFON HAKKINDA > YAZILIM BİLGİLERİ > YAPIM NUMARASI

buradan kontrol edebilirsiniz. 

Eğer cihazınızın yapım numarası uyumluysa beta'ya geçmek cihazınızı sıfırlamaz. Eğer yapım numarası uygun değil ve rom işlemi ile AXKA ile biten yapım numarasına geçmek cihazınızı sıfırlayacaktır. 

Ayrıca bu iş için gerekenler 
TELEFON 
BİLGİSAYAR
USB KABLOSU
İNTERNET GEREKLİ (DOSYALARI İNDİRMEK İÇİN)

Sonrasında ONE UI 7 kararlı sürün yayınlandığında ise tekrardan ONE UI 7 Rom'u indirip odin aracılığıyla kurabilirsin. Mobil bankacılık uygulamarı kullanımında bir problem yaşamazsınız. Uygulama güncellemeleri almaya devam edersiniz ancak yazılım güncellemesi alamazsınız beta yazılımıyla. Sonrasında kararlı sürüme geçtiğinizde yine kaldığı yerden yazılım ve güvenlik yamaları güncellemesi alabilirsiniz. 

YAPMAK İSTEYEN VARSA DAHA DETAYLI YARDIMCI OLABİLİRİM.
22 Comments
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Hayır bu yapım numarası TR de yayınlanan ocak güvenlik yamasına ait. Yani sizin şu anda betadan önce EUX romu kurmanız gerekiyor
0 Likes
Muhammetvader
Active Level 5
Galaxy S
Cok zahmetli is knka ya. Ben baslarsam bozarim kesin
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Biraz kafa karıştırsada bozamayacağınız kadar basit işlemler aslında. Romda adım adım giderseniz bozulmaz. Beta kurulumunda ise bozulma ihtimali hiç yok. Yanlış işlemde hata mesajı alıyorsunuz sadece
0 Likes