cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Beta'ya geçme

(Topic created on: 02-19-2025 02:34 PM)
55 Views
Enestkr
Active Level 7
Options
Galaxy S

Beta'ya geçtim ben ve bu konuda çok mesaj aldığım için yazıyorum. 

Beta'ya geçmek için öncelikle cihazınızın model isminin yayınlanan yazılım sürümüyle uyumlu olması gerekiyor. 
Uyumlu modeller:

image
Uyumlu modeller bunlar. Harici modelleri kapsamıyor.

Sonrasında bilgisayara ihtiyacınız var. 
Yine en önemli konularda birisi cihazın yapım numarasınun uygun olması gerekiyor. (Uygun değilse EUX rom ile uygun hale getirilebilir. 
Yapım numarasının son dört hanesi AXKA olması gerekmektedir. Onuda kontrol için;

AYARLAR > TELEFON HAKKINDA > YAZILIM BİLGİLERİ > YAPIM NUMARASI

buradan kontrol edebilirsiniz. 

Eğer cihazınızın yapım numarası uyumluysa beta'ya geçmek cihazınızı sıfırlamaz. Eğer yapım numarası uygun değil ve rom işlemi ile AXKA ile biten yapım numarasına geçmek cihazınızı sıfırlayacaktır. 

Ayrıca bu iş için gerekenler 
TELEFON 
BİLGİSAYAR
USB KABLOSU
İNTERNET GEREKLİ (DOSYALARI İNDİRMEK İÇİN)

Sonrasında ONE UI 7 kararlı sürün yayınlandığında ise tekrardan ONE UI 7 Rom'u indirip odin aracılığıyla kurabilirsin. Mobil bankacılık uygulamarı kullanımında bir problem yaşamazsınız. Uygulama güncellemeleri almaya devam edersiniz ancak yazılım güncellemesi alamazsınız beta yazılımıyla. Sonrasında kararlı sürüme geçtiğinizde yine kaldığı yerden yazılım ve güvenlik yamaları güncellemesi alabilirsiniz. 

YAPMAK İSTEYEN VARSA DAHA DETAYLI YARDIMCI OLABİLİRİM.
Anillzs
Active Level 6
Galaxy S
Daha detaylı anlatır misin mesela beta bittikten sonra stabil versiyonu nasıl yukliyecez ve nasi betaya gircez ?
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Stabil versiyonu resmi sürümü indirip odin aracılığıyla kuruyorsunuz
0 Likes
Anillzs
Active Level 6
Galaxy S
Beta dosyasini atabilir misiniz
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Yapım numaranız ve model adı nedir?
0 Likes
Anillzs
Active Level 6
Galaxy S
S921B AYA2
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Evet model adı uygun ama yapım numarası uygun değil o yüzden öncelikle eux rom kurmanız gerekiyor
0 Likes
Anillzs
Active Level 6
Galaxy S
Nasıl yapicagim ?
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Öncelikle eux romu indirip odin proğramı ile pc üzerinden kurulum yapabilirsiniz hocam
0 Likes
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Enestkr,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes
Muhammetvader
Active Level 5
Galaxy S
Benim s24 uktranin yapim numarasi bu buna olmuyor mu ?S928BXXS4AYA2
0 Likes