cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ben konu açıyorum samsung kaldırıyor Güncelleme sonrası 3 gün

(Topic created on: 4 weeks ago)
238 Views
DrTekno
Active Level 6
Options
Galaxy S
Yemin ederim bir daha Samsung alırsam şurada fikrimizi bile beyan edemez olduk ayıptir paramizla zorbalaniyoruz mevcut S23 ultrami satışa koydum.
(S23 ultra güncelleme sonrası telefonun mahvoldu daha yeni konu açtım ve sebepsiz yere silindi.)
image

%100 şarj ile güncellenme sonrası kullanim süresi 

image

%85 şarjla güncelleme öncesi kullanım 
8 Comments
AlperS23
Active Level 7
Galaxy S
S23 ümde de sizinle aynı ekran sürelerini alıyorum %100'den %15'e ortalama 5 buçuk 6 saat civarı ekran süresi veriyor. Ama s23 ultranın batarya kapasitesi düz s23'e göre 1100 mah daha fazla biraz daha iyi performans vermesi gerek bence. Ekranı wqhd çözünürlükte kullanıyorsanız onun etkisi olmuş olabilir
0 Likes
DrTekno
Active Level 6
Galaxy S
Ekran fhd de
0 Likes
AlperS23
Active Level 7
Galaxy S
Bluetooth'u sürekli açık tutuyorsanız o da etki edebilir. Kendi cihazımda bluetooth kapalıyken 6 saat civarı ekran süresi alırken bluetoothu gün boyu açık tutunca ekran süresi 5 saate düşüyor
0 Likes
DrTekno
Active Level 6
Galaxy S
Hocam doğru söylüyorsunuz da güncellemeden öncede aynı senaryoda kullanıyordum ben değişen tek şey yazılım yani
0 Likes
AlperS23
Active Level 7
Galaxy S
Yeni android sürümleri telefonun pilinin kullanım süresini kısaltıyor ona katılıyorum. Eski cihazım A52s android 13'te 7 saat ekran süresi verirken android 14'e güncelleyince max 5 saat vermeye başlamıştı. Maalesef büyük android güncellemeleri genel olarak şarjın bitme hızını artırıyor
0 Likes
kerem_
Active Level 4
Galaxy S
Eylül de 7 buçuk saat, şu an 5 saati zor alıyorum 1743193828802.jpg1743193828821.jpg
0 Likes
kerem_
Active Level 4
Galaxy S
Eylüldeki 28 saatlik kullanım 7 buçuk saat ekran süresi iken, şu anki 20 saat kullanım 5 saat ekran süresi
0 Likes
DrTekno
Active Level 6
Galaxy S
Bu işin sonu nasıl gelecek bilmiyorum planlı eskitme için mahmeye verilmesi lazım markanın ama malum ülkede kazanılmış haklarımız bile katlediliyor o yüzden en mantıklısı satıp birdaha bu marka kendini duzeltene kadar almayıp **bleep** etmek
0 Likes