cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Batarya sağlığı

(Topic created on: 09-08-2024 12:32 AM)
74 Views
ugurxcetnn
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

İyi mi yazması gerekiyor normal mi
29 Comments
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Mobil veri yerine Wi-Fi kullanma gibi bir şansınız var mı? Mobil veride telefon Wi-Fi'ye göre farkla daha çok ısınıyor.
0 Likes
ugurxcetnn
Active Level 6
Galaxy S
İyide adı üstünde telefon bu mobil veriyi kapatıp kullancaksam ne anlamı var
0 Likes
Zamazong
Active Level 5
Galaxy S
Mobil veri yerine wifi ile dene, mobil veri kapalı wifi açık olursa 2-3 derece hatta belki daha fazla farkeder. Birde good guardion ile thermal guardionu indirip sıcaklığı -2 derece yapabilirsiniz araştırıp. Telefon 52 derece değilde 49 dereceye sabitlenir mesela.
0 Likes
ugurxcetnn
Active Level 6
Galaxy S
Beyler bu cihazın adı telefon İnternete girmeye görüşmeye yarar mobil veriyi kapatıcaksam ne anlamı var. ve ben bunları sorunsuz bir şekilde yapabilmek için bu ekonomik sıkıntıda 17 k para ödedim zar zor adamlar YouTube daki herkesi satın almışlar bir tane kötü yanını söyleyen yok bende buna kanıp aldım maalesef
0 Likes
Zamazong
Active Level 5
Galaxy S
Aslında bu cihaz için reklam yapılmadı. Bence ısınması sorun olacaksa A55 almalıydın. S21 Fe o fiyattaki en güçlü samsung denebilir ama her gülün bir dikeni s21 fenin ısınması var. Bu arada sormadım ama seninki 2.nesil snapdragon verisyon mu? Exynos mu?
0 Likes
ugurxcetnn
Active Level 6
Galaxy S
Exynos
0 Likes
Zamazong
Active Level 5
Galaxy S
O zaman ısınması normal gibi, exynosda sadece 1280,1380,1480,2200 ve 2400 ısınma işinde başarılı denebilecek cihazlar. Aynı fiyatta snapdragon versiyonuda var. O 3 derece falan daha az ısınırdı bence.
0 Likes
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Bende de aynı durum geçerli NFC, konum falan kapalı bi' Wi-Fi açık. Mersin sıcağı etki ediyordur elbet ama 40 derecenin üzerine rahatça çıkıyor.
0 Likes
ugurxcetnn
Active Level 6
Galaxy S
40 derecenin altına düştüğünü görsem zaten şaşarım
0 Likes
Zamazong
Active Level 5
Galaxy S
Üstte dediğim şeyi deneyebilirsin. Birde zorlayıcı oyun oynuyorsan normaldir. Zaten maalesefki snapdragon 888 çok sorunlu bir işlemci. Arakadaşımda snapdragon 888 işlemcili cihaz vardı, whatsappta mesajlaşırken bir 43e çıkıyor sonra tekrar 39a zar zor iniyordu.
0 Likes