- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba. Cihazımın 1 kere batarya değişimi sonrası kamerasında yapışkanlar bırakıldı diye 2. kez onarıma girmişti. Ardından kasaya hasar verdikleri için 3. kez onarıma girdi ve kasa ekran batarya değişimi sonrası kamerada yapışkan bırakılması ve ultra geniş açı kamerasını temizlerlerken rengi atmasından dolayı tekrar onarıma girdi. Onarımdan çıktı ve teknisyen aşağıya Hasan Beyin yanına getirdi cihazı. Hasan bey de beni çağırıp incelememi istedi. Baktığımda cihazın ana kamerasındaki mercek çizilmişti ve ultra geniş açılı kameram çok daha fazla beyazlamıştı. Hasan bey teknisyene ultra geniş açılı kamerayı ne yaptınız diye sorunca teknisyen siz açın kayıt dedi ve yüzümüze bakmadan trip atıp gitti. Cihazım bir hafta içinde 5. Kez onarıma girdi. Uğurcan bey cihazınızda değer kaybı olduğunu düşünmüyorum diyerek değişim talebimi reddediyor. Haklarımı biliyorum. Bu cihazı ben kaç kere daha servise getireceğim? Kısır döngü oldu iyice. Tüketici Hakem Heyetine başvurumu sağlayacağım. Samsung genel merkezi değişim talebimi onaylamıyorlar. Mağdur olan yine ben oldum. 1 haftadır telefonumu kullanamyorum. Sadece batarya değişimi olacak diye teknisyen hasar verip durduğu için değişmedik parçası kalmadı. Samsungu da zarara uğratıyor kullanıcıyı da mağdur ediyor ama Samsung Genel merkezi servislerine toz konduramıyor. Tüketici hakem heyeti gerekeni umuyorum ki yapacaktır. Cihazımın 6. kez içinin açılıp tamir görmesini istemiyorum. Sıfır olarak verdiğim cihaz bu hallerde. Üzücü!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2025 04:57 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2025 05:32 PM in
Galaxy SHepsini söyledim tabii ki ondan dolayı bu durumdayım zaten. Her cihazı temizlemek ve onarmak için açtıklarında farklı hasarlar verdiler. Şimdi telefon onların elinde.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2025 04:59 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2025 05:33 PM in
Galaxy STeşekkür ederim Tüketici hakları kesin çözüm olacak öbür türlü telefonumu değiştirmiyorlar maalesef. Evet dediğiniz gibi hem değeri kalmadı değişmeyen parçası kalmadı hem de ileride çok sıkıntı yaşatır artık.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2025 05:02 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2025 05:34 PM in
Galaxy SEvet yaa😂 Sağol sağol evet tek çözüm ve kesin başvurumu yapıyorum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2025 05:38 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2025 05:22 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2025 05:35 PM in
Galaxy SSamsung'un bazı cihazlar kronik problemli. Ondan dolayı parça değişimi de olsa cihazınızın sorunları tekrarlayabilir maalesef kronikse çözümleri yok. Telefonunuzun modeli neydi?