Original topic:

BUG UI

(Topic created on: 08-07-2025 01:59 PM)
296 Views
Pun1sher
Active Level 2
Options
Galaxy S

2025'in ortasında 100 bin liralık telefondan youtube izlerken arama geldiği icin video donuyor, youtube arkada çalıyor, ekranın alt tarafında video sekmesi 3:4 sıkıştırılmış gibi duruyor. Hicbir turlu ne ana ekrana girebiliriyorum ne de youtube videosunu kapatabiliyorum, telefonu yeniden baslatmak zorunda kaldım. Bu kaçıncı bug ya! Sacma  işler yapacağınıza adam akıllı bir OS yapın da kullanalım. Bu çok zor olamaz ya illa iphone denen takozu aldıracaksınız millete!

11 Comments
Galaxy S
iphone takoz mu? Yanlış hatırlamıyorsam samsung s24 ultra kullananlara dar pantalonda cebinize sokmayın diye uyarı vermişti tuğla gibi tasarım olduğu için cebi yırttığından dolayı😂
Galaxy S
Şu apple ı kötülücem diye ecüş büçüş 100 takla atıyorsunuz ya komiksiniz
Artisit34
Active Level 10
Galaxy S
Pro max modelleri takoz gibi evet. Bahsettiğin s24 ultradaki problemi s25 serisinde düzelttiler. Ama s25 ultra da boyut ve ağırlık itibari ile takoz sayılabilecek bir telefon özellikle kalın kılıfla kullanırsan
0 Likes
RockCharT
Active Level 9
Galaxy S
Samsung daha arayüz de düzen tutturamıyor. Widget ekliyorum ne güzel blurlu oluyor ekranı kapatıp açıyorum blur kayboluyor saçma sapan şeyler.

1754568664137.jpg1754568664211.jpg
KaanS23
Expert Level 2
Galaxy S
Benim widget bu formatta detaylı bilgi göstermiyor nasıl yaptın
0 Likes
RockCharT
Active Level 9
Galaxy S
Mevcut hava durumu ve tahminler var widget kısmından oradan ekleyip büyüttüm.
0 Likes
KaanS23
Expert Level 2
Galaxy S
Yok asla olmadı yatay da oluyor belki ekran oranındandır
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy S
Ne yani youtube kasınca sistemin suçu mu oluyor oh ne ala hocam her uygulama temiz düzgün bir sistem kötü zaten
0 Likes
ampheetamine
Active Level 3
Galaxy S
Bu samsung fanboyluğunuz tiksindirdi artık