Original topic:

BU SEFER İYİ (S24 ULTRA)

(Topic created on: 06-06-2025 01:24 PM)
242 Views
ahmettughanM52
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

Mobil veri kapalı, wifi ve konum açık. Ekran QHD ve 120 hz. %90'dan %5'e kadar değerler bu şekildeydi.
10 Comments
winner1337
Expert Level 1
Galaxy S
özelliklere bakılırsa baya iyi
Galaxy S
Evet wifi açıkken güzel ama mobil veri kullanırken süre gerçekten kısa oluyor.
0 Likes
HKN006
Active Level 8
Galaxy S
En az 1 saat **bleep** ediyor bn sürekli mobil veri kullanıyorum 1 kere wifi deneme fırsatım nerdeyse 2 ye katladı herşeye bi çare buldular buna bulamadılar
Galaxy S
Evet maalesef öyle.
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Aslında s24 ultra için daha iyi sonuç olmalıydı
0 Likes
Galaxy S
Yani hocam önceki telefonumda aynı pile sahipti ve yaklaşık aynı değerlerdeydi. Animasyonları, yapay zekası vs. derken bu ona kıyasla daha fazla özellik içerdiğinden çokta fazla bir pil beklentim yoktu zaten. İdeal kaç olması gerekiyor? Telefonumu alalı tam 1 ay oldu bugün. Hangi ayarlarım yanlış olabilir, members tanılama testinde de pil ile alakalı bir sorun gözükmüyor.
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Yani wifi deyken 8 saat ve üzeri olmalı full şarj ile, bataryada sorun yoktur zaten de, one ui 7 ninde etkisi olabilir. Yapabileceğiniz ayarlar hiç ama hiç kullanmadığınız uygulamaları silmek, devre dışı bırakmak, derin uyku moduna almak, ekran çözünürlüğünü fhd+'a alabilirsiniz qhd ile arasında çok ufak fârk var, kullanmıyorsanız konum, bluetooth, nfc, bağlantılardan yakındaki cihazı tarama, yazıcı tarama gibi özellikleri kapatabilirsiniz.
0 Likes
Galaxy S
Anladım, pil koruması %90'da şuan. %100'den %5'e kadar tam bitirmekte istiyorum deneme amaçlı. Süresi daha fazla olur. Diğer tavsiyeler için de teşekkürler hocam, normalde çoğu günler çok fazla film-dizi izlediğim için qhd ekran az da olsa farkını hissettiriyor. Kapatmak gelmiyor içimden 😅
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Anladım hocam eğer bu süre size gün içinde yetiyorsa hiç değiştirmeyin ben sadece çok daha yüksek ekran süresi alanlari gördüğüm için öyle söyledim hayırlı olsun tekrardan güle güle kullanın🙏