Original topic:

Az daha sabredin

(Topic created on: 04-07-2025 10:20 PM)
217 Views
Eness3535
Active Level 6
Options
Galaxy S

O kadar yapay zekâ geliştiriyorlar, yeni sürüme optimize etmek kolay değil. Adamlar bize hatasız bir sürüm çıkarmaya çalışıyor, siz de laf atacağınıza az daha sabredin. Bir iki güne Türkiye için de gelir.

51 Comments
pragmaonce
Active Level 5
Galaxy S
tamam kral sarın buna s31
Eness3535
Active Level 6
Galaxy S
Ne anlatıyon ya boş eleman
0 Likes
pragmaonce
Active Level 5
Galaxy S
🤌
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Kral bende anlamadım bütün yorumları böyle bunun.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
ya ne var ki **bleep** samsungun getirdiği arayüzü (yapay zeka hariç) çoğu marka yıllar önce yapmıştı hani neyin optimizasyonu bu?
0 Likes
-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
25GB yer alan ve tahminimce 7-8gb sıkıştırılmış güncellemeyle gelecek bir yazılımdan bahsediyoruz gecikmezi tabi normal değil fakat çok optimize olucagı kesin.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S

kusura bakmasınlar da tüm markalar android 15 dağıtımını bitirip yeni sürüme hazırlanıyorlar. samsungun işinin adı ne yani gercekten suan sanki devrim yapacaklar bunun nesi gecikti bu kadar anlamıyorum HANİ SORUN GÜNCELLEME DEGİL GELSE DE GELMESE DE SORUN SAMSUNGUN 10 KERE SÖZ VERMESİ

-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
Bak şimdi dostum, vallahi haklısın bir yandan. Samsung son zamanlarda “şu tarihte vereceğiz, bu ay dağıtıma geçiyoruz” deyip sonra sessiz kalınca insan haliyle uyuz oluyor. Özellikle milletin başka markalarda Android 15'i kullanmaya başlamışken sen hâlâ “Hazırlık aşamasında” lafını duymak istemiyorsun. Anlıyorum. Hele ki Samsung gibi bu işin kralıymış gibi davranan bir firmadan bahsediyoruz.

Ama hadi şimdi azıcık da öteki taraftan bakalım. Samsung’un işi zor kanka. Adamların yüzlerce model telefonu var. Biri Exynos, biri Snapdragon. Kamerası ayrı, ekranı ayrı, arayüzü de zaten One UI diye bambaşka bir dünya. Apple gibi değil ki, 5 modelin var hepsine aynı anda bas güncellemeyi gitsin. Samsung güncellemeyi çıkarmadan önce üç kere test ediyor, sonra beta yapıyor, sonra yine dağıtım sırasında bin tane ülkeye göre farklı versiyon çıkıyor. Bu da süreci uzatıyor.

Ama bak sana katıldığım yer şu. Hadi geç versin eyvallah. Ama çıkıp da “Mart’ta vereceğiz” deyip sonra Nisan oldu hâlâ ortada yoksa, işte orada insanların sabrıyla dalga geçiyorlar gibi oluyor. İşin özü savunulacak yanı var ama kızılacak yanı daha çok.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
işte aynen bende birine demiştim bunu. samsungun en buyuk sorunu her yıl ver anam ver usulü birsürü model çıkarması. bana kalısa A, S ve Z serileri kalsa yeter telefon olarak mesela M, C, W gibi daha birkaç seri fazladan uretim amaclı resmen bunlar olmasa samsung ta rahatlar ama nerdeee