cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ayarlar, Dil sorunu

(Topic created on: 01-03-2024 04:00 PM)
399 Views
Apoo3
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhaba, ben cihazı yeni aldım ve ayarlar menüsünden (Türkçe) yi seçtim fakat ayarlar menüsünün çoğunluğu hâla İngilizce' den ibaret lütfen bir çözüm yolu yok mu?
8 Comments
CihazSahibi
Active Level 6
Galaxy S
Cihazı sıfırlayın yedek alarak yeni derken cihaz da root vs var mı kontrol ettiniz mi ? Yeni aldığınızı söylediniz A71 sıfırı yok diye biliyorum 2.el ise cihaz rootlu olması olası onu kontrol edin öyle yardımcı olalım ...
Apoo3
Active Level 3
Galaxy S
Cihaz s21 ultra Sıfır kapalı kutu olarak aldım daha dün kurulumunu yaptım root yok!
0 Likes
CihazSahibi
Active Level 6
Galaxy S
Cihaz kurulumunu sonrasında gelen güncellemeleri yapın devam edecek mi ayarlardaki dil sorunu olmadı stock rom kurarsınız basit işlem smart switch aracılığıyla
Apoo3
Active Level 3
Galaxy S
Yardımcı olursanız çok çok sevinirim sırf bu sorun yüzünden güzel telefondan soğudum
0 Likes
CihazSahibi
Active Level 6
Galaxy S
Hallolur sorun da değil aslında büyük ihtimalle yazılımsal
Apoo3
Active Level 3
Galaxy S
Cihaz Kore çıkışlı yanı resmi disburator değil
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Normalde Tüfkiye'de satılan cihazlarımın hiç birinde ayrıca Türkçe için seçim yapmadım,ayarlıydı zaten.Acaba cihaz yurtdışı olabilşr mi,imeil sorgulat istersen?
Galaxy S
Telefonu yedekleri alıp en baştan kurup bölge ve dil seçimini tanımlayın Düzelmezse bir Samsung yetkili servisine başvurun yazılım atıp düzeltirler
0 Likes