cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Arka kapak açılması

(Topic created on: 05-30-2024 09:22 AM)
1152 Views
İbrahimAs16
Active Level 7
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar bende S20 plus var arka kapağı açıldı kamerasına toz giriyor kapağı nasıl bi yapıştırıcı ile yapıştırabilirim servise vermek istemiyorum
12 Comments
Galaxy S
Garantisi devam ediyorsa gönderin etmiyorsa bir telefoncu iyi olacaktır sizin yapacağınız çözüm etkili olmaz ve uzun süreli de olmaz
İbrahimAs16
Active Level 7
Galaxy S
Garantisi yok akşam japon yapıştırıcısı ile yapayım dedim son anda vazgeçtim bi daha kapak açılmaz diye
0 Likes
Random67
Active Level 2
Galaxy S
Ayni durum benim a52de de oldu. Cihaz su anda mumya gibi her tarafi bantli. Kilifla kullaniyorum sikinti cikarmiyor. Ama yeniden yapistiracaksaniz onceki yapiskani iyice temizleyip b7000 kullanabilirsiniz.
0 Likes
İbrahimAs16
Active Level 7
Galaxy S
B7000 nerden bulabilirim
0 Likes
Random67
Active Level 2
Galaxy S
Internetten siparis verebilirsiniz her yerde vardir.
0 Likes
İbrahimAs16
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkürler denicem
0 Likes
sefdyb
Active Level 4
Galaxy S
Yapıştırıcı ile müdahale etme derim sonrasında daha büyük sorunlar yaşayabilirsin içeride bir parçaya değer kullanılamaz hale gelir telefon. Yaşadığın yerde bir samsung servisi varsa götür ver 15dk da hallediyorlar. Aynı sorunu bende yaşadım garanti devam ettiği için ücret ödemedim. İçine su toz girip komple bozmasındansa kapak ücreti ödemek daha kârlı
İbrahimAs16
Active Level 7
Galaxy S
Az önce telefoncu denk geldi yolda bedavaya yapıştırdı b7000 ile sagolsun iyi insanlar hala var demekki bu dünyada 🙂
rensar
Active Level 6
Galaxy S
Telefon yapıştırıcısı var hocam
0 Likes