- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Aracıma s23 telefonum ile Android auto'ya kablolu bağlantı kuramıyorum
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-29-2023 02:14 PM in
Galaxy SAyarlar - Gelişmiş özellikler - Andoid Auto - Araca bağlan - aracın usb noktasına bağlaryarak dene dostum.
- USB orijinal kablo olsun.
- ayarlar - geliştirici özellikler - usb hata ayıklama aktif yapılabilir.
- Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
- Araç sistemini sıfırlayabilirsin. yoksa başka araçta bağlanmayı dene çünkü bazen aracın sorunu olabiliyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-29-2023 11:09 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-29-2023 11:30 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-29-2023 11:30 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-29-2023 02:14 PM in
Galaxy SAyarlar - Gelişmiş özellikler - Andoid Auto - Araca bağlan - aracın usb noktasına bağlaryarak dene dostum.
- USB orijinal kablo olsun.
- ayarlar - geliştirici özellikler - usb hata ayıklama aktif yapılabilir.
- Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
- Araç sistemini sıfırlayabilirsin. yoksa başka araçta bağlanmayı dene çünkü bazen aracın sorunu olabiliyor.