cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android auto bağlantı sorunu

(Topic created on: 10-15-2024 05:29 PM)
655 Views
ÖzgürTY
Active Level 2
Options
Galaxy S

Volkswagen marka bir aracım var kablosuz android auto özelliği var s22 ultra ve s24 ultra telefonlarımız var tam bağlanırken kopuyor yani bağlanmıyor sonra arkadaşların android xiaomi telefonları var onları denedik anında bağladılar android auto hemen açıldı iphone denedik anında bağlandı benim araca carplay direk açıldı ama benim samsunglar bağlanmıyor diğer marka telefonlar anında bağlanıp benim telefonlar bağlanmıyor ikisinde amiral gemi üst düzey telefon orta segment xiaomi bile sorunsuz baglanti kurdu sorun nedir acaba

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ÖzgürTY,

Konu ile ilgili WhatsApp destek hattımızdan ulaşmanızı rica ederiz. 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz için 7/24 destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
ilkerd
Active Level 6
Galaxy S
S24 ultra ile sorunsuz kullanıyorum ama Bluetooth + wifi ikisini de acmalisin. Sonrasında ister kablolu, ister kablosuz baglan. Android auto ayarlarını da kontrol et yapılandırma menüsünden. Bazen çok bağlantı sorunu yaşarsan teyibin açma tuşuna 20 saniye basılı tut, teyip kapanıp açılınca bağlantı sorunları düzelir. Samsung s24 Xiaomi cihazlardan daha sorunsuz Android auto deneyimi sunuyor diyebilirim.
0 Likes
ÖzgürTY
Active Level 2
Galaxy S
Evet her ikisinde açık bütün herseyi denedim aslında 20 saniye basılı tutup açıp kapattım yine bağlanmadı samsung müşteri hizmetlerini aradım oda aracın yazilimiyla alaka bir durum olabilir dedi başından savdi resmen
dferiday
Active Level 3
Galaxy S
3 ve üzeri amper kablo denemenizi öneririm
0 Likes
kill7bill
Active Level 3
Galaxy S
Android auto yu güncellemeyi dene. Ve wifi yi açık tut
0 Likes
ilkerd
Active Level 6
Galaxy S
Volkswagen ve Ford araclarimda sorunsuz çalışıyor. Hiç Android auto sihirbazı vs çıkmıyor mu ekrana sizde.

Telefondaki ayarların ekran görüntüsü iletiyorum.

1729015692061.jpg1729015692081.jpg
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ÖzgürTY,

Konu ile ilgili WhatsApp destek hattımızdan ulaşmanızı rica ederiz. 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz için 7/24 destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes