cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android almayın aldırmayın

(Topic created on: 01-18-2025 10:00 PM)
905 Views
FatihS22
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Herkes alma 2 yıl sonra çöp oluyor diyordu bende aldıktan sonra baktım çok güzel bir sıkıntı yok harbiden de çöp oluyormuş 2022 çıkışlı bir telefon 2019 çıkışlı bir iphone dan daha kötü çekebilirmi anlamıyorum cidden Android hep geriden geliyor bir daha ya ios alıcam yada telefon kullanmayacam muhtemelen 

84 Comments
ALONE07
Active Level 7
Galaxy S
Ben de S22 kullanıyorum, hala aldığım ilk günkü gibi performansı var. Neredeyse iki yıldır kullanıyorum. Kamerası da gayet güzel çekiyor. 128 GB'lık alanın 118 GB dolu olmasına rağmen performansta düşme yok.
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Performansa lafım yok zaten One ui 7 de çözülcrkmi bilmiyorum uygulamalara gir çık yapınca sürekli kasıyor illa bir yerde sosyal medya kamerası 3310 ile aynı kalitede çok düşüyor kamerası ilk aldığıma göre abartmıyorum 5 kat falan düşmüştür
0 Likes
Galaxy S
3310 da kamera yok😊
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Orada laf soktum zaten😂
ALONE07
Active Level 7
Galaxy S
Bende kamerası ilk günkü gibi çok kaliteli çekiyor ve instagrama da fotoğraf falan atınca düşmüyor bence sorun sizin telefona özel. Yakınlarımda iphone kullanan yakınlarım var onlardan iyi çekiyor
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Ne gibi sorun olabilir bende Allah aşkına aynı telefonu kullanıyoruz muhtemelen bir farkı yoktur bana kötü geliyordur
0 Likes
ALONE07
Active Level 7
Galaxy S
Valla memberste hergün abuk subuk sorunlar ile ilgili konular açılıyor. Nedense bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadım.
Galaxy S
Telefon kullanmayıpta ne yapacaksın😊
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Muhtemelen telsizle haberleşirim Android çok canımı sıkmaya başladı bu apple gibi optimize olması 10 yılı bulur ozaman da telefon olmaz zaten teknoloji ilerlemiş olur
0 Likes