Original topic:

Android | OneUI 6

(Topic created on: 12-04-2023 09:45 PM)
2063 Views
damngodsm22
Active Level 3
Options
Galaxy S

S22 serisi ve birçok telefona halen güncelleme gelmedi. Bir yetkili açıklama yapabilir mi artık?

Niçin bekliyoruz ki... Neden baskı yapmıyorsunuz? Twitter'dan bakan edende yok Samsung Global'e mail göndereceğim ilgilenen veya yetkili birisi yazmazsa.
18 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Gerçekten ses seda yok😮💨
damngodsm22
Active Level 3
Galaxy S
Aynen öyle valla... Gerçekten ilgi alaka memnuniyeti sıfır!
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Biraz çabuk olsalardı bütün cihazlar güncellemeyi almıştı😒
Galaxy S
Dünyadaki tüm ülkelerin hepsinin aldığına emin olduklarında Türkiye'de yayınlayacaklar. Ama önce A12,13,14 gibi daha mühim cihazlara getirmeleri lazım.
damngodsm22
Active Level 3
Galaxy S
Aynen öyle(!) Çin, Tayvan, Afrika kabilelerininde OneUI 6 aldığından emin olmamız lazım. Zira biz en son değer verilen ülkeyiz.
Krbyk
Active Level 1
Galaxy S
Samsung cihazı ülkemizde satar iyi paralara guncellemeye gelince en sonlarda verir ve bunu eleştirirsek fanlar piyasaya çıkar gerçi onlar umurunda değil ama firmaları savundukca düzeltmeler. Unutmayın mühim olan sizlersiniz parayı sizler veriyorsunuz onlar muhimmis gibi davrandikca bu durum düzelmez
damngodsm22
Active Level 3
Galaxy S
Kimse umursamıyor ülkeyi. Paraya gelince güzel, satarken güzel... Güncellemeye gelince 3. Dünya ülkesi muamelesi görüyoruz. Resmen samimiyetleri sıfır!! Bir yetkili de şimdi çıkıp açıklama yapmaz. Keyifleri yerinde paraları aldılar, sattılar 3 yıl yazılım desteği sunuyoruz diye masum halkımızda her zaman ki gibi ezilsin
Krbyk
Active Level 1
Galaxy S
Ben kendi adıma Samsung'a söylüyorum her platformda her bayisinde. Samsung alınmaz aldığıma pişmanım ama bu saatten sonra şahsen umrumda değil yine iPhone devam Samsung'a para vermem daha
damngodsm22
Active Level 3
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum. 3. Dünya ülkesi muamelesi görmektense bize değer veren ve karşımızda muhattap bulabilidiğimiz iPhone geçmek yarın ki yapacağım ilk iş... Şu rezalete bak daha cevap veren 1 yetkili bile yok. Sözde resmi uygulaması burası.
0 Likes