cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 15

(Topic created on: 04-11-2025 08:29 PM)
532 Views
Wukong31
Active Level 6
Options
Galaxy S

image
Yani Ne diyim ki ben bu samsunga bizi şunlara güldürdün ya Samsung daha söylenecek söz bulamıyorum sana insanlar dalga geçiyor bizimle 
23 Comments
Galaxy S
Yahu kardeşim onların Android 15 i ile bizim ki aynı mı mesele Android 15 i vermek olsaydı vaktinde alırdınız zaten
Wukong31
Active Level 6
Galaxy S
Xiaminın arayüzü ve güncelleme konusunda çok geride onu biliyoruz lakin bu kadar geciktirmenin anlamı da yok 14 Nisan da gelecek zaten bekliyoruz
Y_tS24FE
Active Level 6
Galaxy S
Teste ediyor cihazları çok içerik bol gönderiyor adamlar yapay zekada üst düzeye çıktı xiaomi den geldim teknoloji ne kadar gelişmiş Samsung da gördüm
Galaxy S
2 yıldır süren çalışmanın sonuna gelindi. Bu emekleri de boşa çıkarmayacak tabii ki; onun için beğenmediği yeri değiştiriyor, sorunsuz olması için vakit alıyor haliyle.
0 Likes
Wukong31
Active Level 6
Galaxy S
Güncellemeyi atmak kolay onda birşey yok önemli olan güncellemenin içi dolu mu boş mu Samsung UI7 güncellesinde belki gelecek 10 yılın da en büyük güncellemesini veriyor Samsung müşterilerinin güncellemeyi kusursuz bir şekilde kullanmaları için Aralıklarla güncellemeyi testlerden geçiriyor Az kaldı zaten en geç 1 haftaya gelecek
0 Likes
Galaxy S
Android 15 getirmeyen son marka Samsung
Y_tS24FE
Active Level 6
Galaxy S
Bilmeden atmayın bence ben xiaomi den geldim aralıkta vereceği güncellemeyi vermedi daha ben yeni aldım Samsung onun güncellemesi boş geliyor 3.5 özelik yapay zekada ekleyip atıyor daha çoğu almadı bile gelende de içi boş yani Samsung gibi değil ondan Samsung geç gönderiyor
Y_tS24FE
Active Level 6
Galaxy S
Samsung yapay zekası üst düzey adamlar geç atıyor ama sağlam içi dolu atıyor sadece Android 15 atmıyor baya ekliyor bunlarda çok fazla zaman demek ve cihazı çok fazla
Wukong31
Active Level 6
Galaxy S
Bak bu konuda sonuna kadar katılıyorum sana kardeşim Samsung UI7 güncellemesinde Sağlam güncelleme verecek Yapay zeka ve yeni arayüzü ve bir çok özellik getiriyor UI7 güncellemesinde kullanıcısı çok oldugu için biraz zorlanıyor Samsung yaptığı tek bir hata net bir tarih vermemesi