cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 14 ile oled ekranlarin yanması

(Topic created on: 11-23-2023 07:21 PM)
473 Views
ykaup
Active Level 6
Options
Galaxy S

Donanim haberde gördüğüm bir haberde piksellerin kaymasini saglayan ozellik android 14 ile sinirlanmiş ayni sorunu bende yaşadım saat kısmını ve pil kısmını good lucktan kapatmaniz yeni guncelleme gelene kadar yarariniza olur

0 Likes
10 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
1 o sayfa yalan bilgiler vermekte
2 piksel yanmasi ile yazilim ile alakasi yok
0 Likes
ykaup
Active Level 6
Galaxy S
Var kardesim var android 14 ilr neredeyse hic elime almadigim telefon 1 kez ağır ısınmadan dolayı yanıyorsa vardir 1 2 kiside daha gordum sadece ust ve alt barda izler kalıyor
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Piksellerin yanmaması için yazılımsal olarak yapılan bazı optimizasyonlar var. Yani en azından "kısmen" olarak yazılım ile alakası var.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Uzaktan yakindan olmaz yazilimla o yanma olayi surekli ayni noktada kalan hersey yqpar o yanma ve surekli degisir ve dedigi gibi olsa google ve dava acilir o da sirketin itibar kaybi olacaktir hic bir firma da o seyi yapmaz
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Kanka sen ne anlatıyorsun? En basitinden aod'da saatin yeri falan değişiyor. Nasıl alakası yok yazılım ile? Zaten dikkakli okursan "kısmen" dedim, tabiki normalde yazılımla alakası yok yanmanın.
0 Likes
ykaup
Active Level 6
Galaxy S
Samsung fanboy adam ugrasma bosuna bende alt bar ve ust pil kısmı yandi forumdada post açtım zaten
ykaup
Active Level 6
Galaxy S
Surekli olarak ne goruyorsun ekranda saat pil alt touchbar dimi?bunlar 1 piksel saga veya sola hareket ediyor ve bundan kurtuluyorsun android 14 ile bu olmuyor ve ondan bende ve azda olsa agir kullanan herkeste vardir isteyen kontrol etsin bir gri foto bulsunlar full parlaklikla baksinlar %50sinde cikar bu sorun
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Siz her halde yeni samsung kulaniyonuz o amoled yanmasi dogal malesef ben dede oldu and 13 te satin ora ve saat uygulamasi da kapali ken sinyal pil hic biri olmadigi halde onlarda gozukuyordu ve cogu insandan daha iyi kulanan birisi olarak geldi basima
0 Likes
ykaup
Active Level 6
Galaxy S
Son 4 5 telefonumda samsung 3u oleddu hepsini en az 1 2 yıl kullandim hepsindede ana amac oyun sosyal medya ilk defa 6 ayda yanan bir telefon görüyorum oda hic olmamasi gereken bir modelde oluyor 6 ayda isinmayan s23 android 14 sonrasi isinmaya baslayip ekran yakiyorsa bir sorun vardir
0 Likes