cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 14 - OneUI 6 - Beta 1 - Gelen Temel Yenilikler

(Topic created on: 08-23-2023 05:22 PM)
796 Views
carljohnsonn
Active Level 7
Options
Galaxy S

1-) Varsayılan yazı tipi değiştirildi

2-) Yıllardır değişmeyen tarih öncesi samsung emojileri değiştirildi yerini 3D tasarımlı emojiler aldı

3-) IOS ve Miui de ki gibi tek el modu eklendi (İsteğe bağlı)

4-) Quick Panel'i (Bildirim Paneli) ikinci kez indirdiğimizde ki denetim merkezi ekranında ufak görsel tasarım değişikleri yapıldı (Quick Paneli ilk indirdiğimizdeki ekran değişmedi orası aynı)

5-) Daha fazla kilit ekranı özelleştirme seçenekleri (Saat, tarih gibi bilgilerin yeni yazı fontları ve yerini manuel değiştirme)

6-) YouTube Music, Spotify, Samsung Music gibi
uygulamalarda şarkı veya müzik dinlerken artık bildirim panelinde yada kilit ekranında şarkının gösterge ekranında arka planda çalan şarkı ile alakalı görsel ve animasyon yer alacak

7-) Yeni ve daha fazla özelleştirilebilir widgetler

Şuanlık mecvut temel yenilikler bunlar bir sonraki Beta 2 güncellemesinde bakalım bizleri neler bekliyor...
11 Comments
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
Tek el modu neden android 7 de var
0 Likes
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy S
Tek el modu şuan zaten samsung da var ama bu bahsettiğim android 14 oneui 6 ile gelen tek el moduyla şuanki tek el modunun alakası yok. Yeni gelen tek el modu ios ve miui cihazlardaki gibi quick paneli sağ taraftan aşağıya doğru indirince denetim masası, sol tarafından indirince bildirimlerin gözüktüğü şekildedir
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
Tamam şimdi anladım
0 Likes
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Tek el modu hala varki
0 Likes
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy S
Yeni gelen tek el modu ios ve miui cihazlardaki gibi quick paneli sağ taraftan aşağıya doğru indirince denetim masası, sol tarafından indirince bildirimlerin gözüktüğü şekildedir
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Hee okey
0 Likes
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Ama bu olayın bi faydası yokki apple kopyası olacak sonuçta
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy S
Tam anlamıyla zaten aynısı değil. OneUI 6 da Quick paneli sol taraftan indirince şuan android 13te ilk indirdiğindeki ekranın aynısı olacak zaten. Yani öyle görsel bir değişiklik yok sadece işlev değiştirilmiş. IOS ve Miui de quick paneli sol taraftan indirince sadece bildirimler gözüküyor başka herhangi işlem yapamıyorsun. Samsung yani görsel olarak bir benzetme yapmadı sadece işlevi değiştirildi ki zaten bu isteğe bağlı bir şey yani sen ayarlardan açmazsan olmaz
LoganHowlett
Active Level 6
Galaxy S
Güzel özellikler ama daha fazlası gelir herhalde, bide performans bakımından merak ediyorum 2100-2200 işlemciler için şarj ve ısınma sorunları ne derece düzelecek, insanlar sırf bu yüzden S22 ailesi almaya çekiniyor, benim android 14 ve oneui 6 dan en büyük beklentim bu, bide daha çok çeşit duvar kağıdı güzel olur mesela diğer modellerin duvar kağıtlarını kullanmak gibi
0 Likes