Original topic:

Android 13 One UI 5.0

(Topic created on: 10-30-2022 07:14 PM)
239 Views
ugryksl
Active Level 3
Options
Galaxy S

S22 için 17-19 Ekim arası diyolardı. Sürüm kontrolü yapmaktan gına geldi. Bilgisi olan var mı?

ugryksl
Active Level 3
Galaxy S
O kadar sürmesin ya
0 Likes
Galaxy S
O da bir şey mi 2023 ocak diyen var arkadas
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kardeşim merhaba, Android 12 de çok berbat stabil olmayan bir cihaz Android 13 gelince değişen ne olur ki
ugryksl
Active Level 3
Galaxy S
Merhaba,
Degisikligi **bleep** yakalamak derdim. Stabil olmasa bile daha eskiye dönülebilir.
0 Likes
ugryksl
Active Level 3
Galaxy S
Surekli gibi bi sey yazdim niye sansur attiysa artik
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kardeşim merhaba, tek dileğim 13 ile işletim sisteminin stabil hale gelmesi aksi takdirde ben başka bir markaya uçarım aypon hariç, muhtemelen OnePlus 9 Pro inşallah
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba. Güncellemenin tam olarak hangi tarihte ne zaman geleceğini kesin olarak biz bilemeyiz.
Güncelleme dağıtıma başlatıldığı zaman Samsung'un güncel miyiz internet sitesini ziyaret ederek oradan takip edebilirsiniz ya da Bu uygulamanın üzerinden mesaj kutusundan uyarılar kısmından takip de edebilirsiniz Ancak bu iki yerden güncellemenin dağıtıma başlatıldığını başlatılmadığını kontrol edip anlayabilirsiniz.
ugryksl
Active Level 3
Galaxy S
Merhaba,
Bilgilendirme icin tesekkur ederim.
Dağıtım konusunu bir türlü cözemediler. Bekleyip takip etmekten baska care yok gibi
Berk99
Active Level 8
Galaxy S
diğer ülkelere yayınlanan güncelemede sorunlar var, şu an hatalari gidermek için yeni güncelleme test ediliyor.
0 Likes
ugryksl
Active Level 3
Galaxy S
Bilgilendirme icin tesekkurler
0 Likes