Original topic:

Android 11

(Topic created on: 01-10-2021 10:48 AM)
575 Views
slite35
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar sonunda samsung şu ekran süresini arttırmış ve tasarruf modunu düzeltmiş. Hatırlarsanız one uı 2.5 güncellemesinden sonra tasarruf modunu açtığımızda cihazlar daha fazla şarj yiyordu. Artık o sorunu kaldırmışlar. Benim telefonum 11 e güncellememe rağmen hâlâ çok yiyor diyenleriniz varsa biraz daha bekleyin cihaz tam anlamıyla kendine gelmemiştir çünkü ilk güncellediğimde benim cihazımda şarj yiyordu ama düzeldi. Arayüzü genel anlamda çok güzel sadeleştirmişler, alışınca herşeyin yerini çok rahat buluyorsunuz. Belki Quick panelde eskiden 4 satır vardı artık 3 satır var o hoşunuza gitmeyebilir şahsen çok basık geldi gördükçe daralıyorum. Android 11 hakkında ilk görüşlerim bunlar sizlerde en kısa zamanda güncelleme gelmesini temenni ederim.

6 Comments
DeckerA71
Active Level 5
Galaxy S
hep onu merak etmiştim acaba 11de düzelir mi şarj sorunu diye teşekkürler
slite35
Active Level 7
Galaxy S
Merak etme sonunda adam akıllı bir güncelleme yapmışlar cihazı kullanırken daha fazla zevk alacaksın.
slite35
Active Level 7
Galaxy S
Ama okuyorsan ve zoom veya eba tarzı uygulamalar kullanıyorsan biraz fazla şarj yedikleri için okul günlerinde pek f a r k etmiyor ama haftasonunu kullanımına göre tek şarjla geçiribelirsin
DeckerA71
Active Level 5
Galaxy S
mayıs ayına inşallah gelcek 11 😅😅
slite35
Active Level 7
Galaxy S
A71 e mayıs ayında geleceğini zannetmem samsung bu seneye hızlı bir başlangıç yaptı nisana kalmadan verirler güncellemeyi
DeckerA71
Active Level 5
Galaxy S
inşallah