Original topic:

Android özgürlüktür 😂

(Topic created on: 07-29-2025 03:58 PM)
162 Views
FatihS22
Expert Level 3
Options
Galaxy S

İPhone alınca noluyor cezaevine mi giriyorsunuz 

53 Comments
mrtlrsstncc0
Active Level 10
Galaxy S
Evet iphone en kusursuz keşke parami s22 ye değilde iphone 12 ye verseydim keşke
0 Likes
OğuzS24Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Evet çöp 😅 android tarafında iyi olarak gözükebilir ama iosun yanında berbat bir yazılım
0 Likes
BURSAŞK
Expert Level 5
Galaxy S
Dostum biz 2025 yılındayız hatırlatayım şimdi herşey tersine döndü eskiden belki dediğin gibiydi ama şimdi kesinlikle hayır ayrıca şunu söylemek gerekir Android üzerine kurulmuş yazılımlar Android deneyimini etkileyebilir sırf o yazılımlar yüzünden bile sorun yaşayabilirsin belkide yani markanın ne kadar iyi optimize edip etmediği kalmış iyi optimize edilmiş Android yazılımları çok iyi çalışır bide uygulama geliştiricileri eğer yeterince önem verseydi o zaman iyice İosa gerek kalmazdı berbat'mış falan hikaye İos'un son zamanlardaki halini gördük artık sorunlar artıyor tabii yazılım bu olucak illaki o yüzden Android'de elbet yazılım sorunları olur ama buda markanın verdiği güncellemelerle alakalı birazda
0 Likes
OğuzS24Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam ben 2025 2026 anlamam arkadasimin kac yıllık iphone 12si benim 1 aylık s24fe'mden daha seri uygulama aciyorsa ios daha iyidir benim icin
0 Likes
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Android özgürdür çünkü Rom özelleştirmeye sahip, Demek isterdim ama android artık sözde açık kaynak oldu. Mükemmel olanaklara sahip işletim sistemini çöp ettier. Uygun fiyat almak için hariç Artık neden IOS varken Android alınır ki
Galaxy S
Gerçekten. Androidin en iyi özelliklerinden biri bootloaderdı. IOS'a benzedi iyice. Benden söylemesi yakında android package kiti de kaldırırlar
blackjackk8
Active Level 3
Galaxy S
Androidden iosa geçtim telefona zil sesi ayarlamam bile 30 dakika sürdü evet cezaevi gibi bir işletim sistemi
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
Daha önce kullanmadığınız için olabilir 😊
0 Likes
blackjackk8
Active Level 3
Galaxy S
Yapma ya 😂
0 Likes
Galaxy S
Sana kim dedi iphone alınca ceza evine girilir diye İsteyen istediğini alır da, yani sen de kb da iyi ki bi iphoena geçtin, ortada fol yok yumurta yok, fanboyluk yapmak için ortaya laf çıkarıyorsun Bize ne kim ne kullanırsa kullansın herkesin görüşü farklı olabilir kendi deneyim ve düşüncelerine göre bu her iki taraf için de geçerli Zamanında S22 yi öve öve bitiremiyordun Ayrıca nickinin S22 olması ve hala Samsung platformunda gezinmen de ayrı bir ilginçlik