cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ana ekran

(Topic created on: 10-18-2023 11:02 PM)
298 Views
Serdar66
Active Level 7
Options
Galaxy S
Telofonu ana ekran ve uygulamalar ekranı şeklinde sadece 2 kısımlı olarak kullanıyorum uygulamalar ekranında uygulamayı ana ekrana ekle dediğimizde 3'ncü yeni bir kısım oluşturuyor ve uygulamayı oraya atıyor ben 3 ncü bir kısım açılmasını istemiyorum çünkü ana ekranımda uygulama için yer var bunu düzeltmek için bir ayar varmı bilen varsa söyleyebilirmi

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy S

sayfa açılmasını engelleyemezsin yazılım konseptidir.  mantığı anlatayım sen bomboş sayfada olsa sayfanın sonunu dolurursan yeni uygulama ana ekrana gelmek için yeni sayfa açar.  sayfayı düzenli ve en sonunu boş tut  açmaz. takıldığın yer varsa dostum uzaktan erişim kaydı açtır teknik ekipler baksınlar.

View solution in context

0 Likes
8 Comments
apollon1905
Active Level 6
Galaxy S
Widget için yer ayırıyor bunun ayarı yok maalesef
0 Likes
Serdar66
Active Level 7
Galaxy S
Uygulamayı bastırıp sürükleyince oluyor burda bir eksiklik var buna izin veriyor diğerine izin vermiyor düzeltilmesi gerekiyor sürüklemek istemiyorum
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
"Ana ekrana ekle"yi kullanmak yerine uzun basıp sürükleyip istediğiniz yere bırakabilirsiniz.
0 Likes
Serdar66
Active Level 7
Galaxy S
Uygulamayı bastırıp sürükleyince oluyor burda bir eksiklik var buna izin veriyor diğerine izin vermiyor düzeltilmesi gerekiyor sürüklemek istemiyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tasıyarak yap.Uygulamaya basılı tutup sürükle.
0 Likes
Serdar66
Active Level 7
Galaxy S
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bir uygulamayı diğerinin üzerine bırak,klasör olurlar.
0 Likes
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy S

sayfa açılmasını engelleyemezsin yazılım konseptidir.  mantığı anlatayım sen bomboş sayfada olsa sayfanın sonunu dolurursan yeni uygulama ana ekrana gelmek için yeni sayfa açar.  sayfayı düzenli ve en sonunu boş tut  açmaz. takıldığın yer varsa dostum uzaktan erişim kaydı açtır teknik ekipler baksınlar.

0 Likes