İlk aldığım zamanlarda adaptif parlaklığım düzgün çalışmıyordu Parlak ortamlarda parlaklığı arttırıyordu ancak karanlık ortamlarda kısmıyordu One... View Post
İlk aldığım zamanlarda adaptif parlaklığım düzgün çalışmıyordu Parlak ortamlarda parlaklığı arttırıyordu ancak karanlık ortamlarda kısmıyordu One... View Post
Modlar ve rutinlerde uyku modunu kullanıyorum. Daha önce yaşamadığım bir sorunla karşılaştım. Normalde uyku modu aktif olduğunda watch 4'ümdeki... View Post
Bişey farkettim. Telefon yazılımı halen böyle gözüküyor. 1 yıl geçecek nerdeyse. Aynı durumda olan var mı ne yapabilirim ? View Post
Arkadaşlar Lens geçişinde bu şekilde oluyor Gece diye aldatmasın gündüzde üç aşağı beş yukarı aynı oluyor View Post
Arkadaşlar, yakın bir fotoğraf çekerken sürekli lens değiştiriyor. Değiştirdiği lens o kadar kötü çekiyor ki, ne odak kalıyor ne de fotoğrafın... View Post
Arkadaşlar merhaba, Sizlere kolaylık olsun diye uygulama göstereceğim. Google Gboard indiriyorsunuz. Saatin ayarlarından Gboard olarak... View Post
Cscyi 1 sene önce INS yapmıştım telefon görüşmesi kaydı açılsın diye unutmuşum, manyak gibi güncelleme bekleyip duruyordum 2 ekimden beri. Tekrar TUR... View Post
Iphoneda masa saati modu var, bizde var mı? AOD un yatay dönmesi bile yeterli benim icin, bekledigim bir özellikti ama gelmemiş. View Post
Getir den bildirim geldiginde ekran açılıyor, güncelleden sonra yemeksepetinde de ayni durum var, bildirim ayarlarinda bulamadım nasıl kapatacağım? View Post
Arkadaşlar gündelik kullanımda 45w düzenli olarak kullanmak batarya açısından bir sıkıntı yaratır mı? Açıkçası en kötü ömrü biterse başka bir batarya... View Post