cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Aliexpress den orjinal samsung kılıf alınır mı?

(Topic created on: a week ago)
126 Views
Ümmet05
Active Level 7
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar. S24+ için orjinal kılıf almak istiyorum TR de 1500 1600 TL gibi fiyatlar var internette. Aliexpress de gümrük vergisi dahil 470 TL oluyor ama orjinal mi gelir bilemiyorum. Birde orjinal kılıf olup olmadığını nasıl anlarız? Daha önce hiç samsung kılıf almadım paketini vs de görmedim
21 Comments
GalaxyRuzgar
Active Level 2
Galaxy S
Aliexpress pek iyi bir tercih olmayabilir. Çin malı sonuçta.
Ümmet05
Active Level 7
Galaxy S
İşte korkum o 😂 ama orda bize göre ucuzdur zaten onları düşündüm orjinal olabilir diye
0 Likes
Urungu81
Active Level 7
Galaxy S
Ben Temu ve AliExpress gibi yerleri tercih etmiyorum; şahsen çok fazla çakma ürün oluyor. Ucuz ürün için Amazon'u tercih edebilirsin. Eğer AliExpress'te iade politikası varsa, yani aldığın ürün için bu politika geçerliyse, bir şansını dene derim.
GalaxyRuzgar
Active Level 2
Galaxy S
Bende istedim acaba alsammı diye ama vazgeçtim şeffaf kılıf kullanıyorum aldım. Ama evde değil evde kılıf kullanmayı sevmiyorum pek güvenli bir yer olduğu için 😀
Urungu81
Active Level 7
Galaxy S
Hocam, ben de çok denedim. Üç hafta oldu, Amazon'dan Alman menşeli bir kılıf aldım. Muazzam, orijinalini aratmıyor, hatta orijinalinden iyi olabilir.
GalaxyRuzgar
Active Level 2
Galaxy S
Hayırlı olsun linki varmı?
0 Likes
Urungu81
Active Level 7
Galaxy S

Var tabikide atayım
iVoler Samsung Galaxy S23 5G için...

Ümmet05
Active Level 7
Galaxy S
Amazon baya kaliteli bi site daha önce farklı ürünlerde çok kez alışveriş yaptım ama orada da s24 plus için orjinal kılıf bulamadım. Var ama şu kopçalı gibi olanlardan var onlarda hoşuma gitmiyor
0 Likes
Ümmet05
Active Level 7
Galaxy S
İnce kılıflardan bi darbe yedim. Nasıl oldugunu anlamadıgım bi şekilde kılıfımı biley kesmiş iğne ucu gibi diyebilirim çok büyük değil. Ama o kesilen kısımdan telefonun çerçevesinede çizik atmış 😂 ondan beridir kılıfıda kalın ve kaliteli bişeyler almaya çalışıyorum
0 Likes