mertys
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12 hours ago (Last edited 12 hours ago ) in
Galaxy SArkadaşlar merhaba dün kendime farklı marka bir akıllı saat aldım ama samsung healt nasıl eşlerim bilgisi varmi ? Yada healt farklı marka saatlerle eşleşiyor mu ?
Birde genelde kulaklik kullanirim simdi arama geldiğinde saattede görünüyor saatten cevapla yapınca karşi kisinin sesini kulakliktan saate veriyor kulaklıkta kalmasını nasıl sağlarım müzik oynatna arama yönlendirme ilk olarak kulakligi nasil yönlendirebilirim.
Saatin markası➡️ fanwear gt4 pro+
3 Comments
aliysnm
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12 hours ago in
Galaxy S
Benim bildiğim eşleşmiyor ama Strava diye bir uygulama samsung health misali orada destekliyor olabilir bir dene bence
mertys
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12 hours ago (Last edited 12 hours ago ) in
Galaxy S
Hadi ya kötü oldu neden eşlenmiyorki , sağlık olsun.
Peki başka sorumda olcak,
Ben genelde kulaklik kullanirim simdi arama geldiğinde saattede görünüyor saatten cevapla yapınca karşi kisinin sesini kulakliktan saate veriyor kulaklıkta kalmasını nasıl sağlarım müzik oynatna arama yönlendirme ilk olarak kulakligi nasil yönlendirebilirim
Peki başka sorumda olcak,
Ben genelde kulaklik kullanirim simdi arama geldiğinde saattede görünüyor saatten cevapla yapınca karşi kisinin sesini kulakliktan saate veriyor kulaklıkta kalmasını nasıl sağlarım müzik oynatna arama yönlendirme ilk olarak kulakligi nasil yönlendirebilirim
GRKN17
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11 hours ago in
Galaxy S
Almış olduğun saatin markasına ait sağlık uygulamasını ekleme yaparak eşleşme yapabilirsiniz wear uygulaması sadece Samsung saatler için tasarlanmış bir uygulamadır