cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Adaptif Ekran 60-120 Hz

(Topic created on: 11-21-2022 01:16 PM)
474 Views
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Options
Galaxy S

image

neden sadece 60Hz ve 120Hz seçenekleri var. alternatif olarak 90Hz de olsa ve tercihimize bırakılsa olmaz mı? sözde 60-120Hz arasındaki değerlere kadar tlf. otomatik kendi ayarlıyor densede Geliştirici seçeneklerinden Ekran yenileme hızını kontrol ettiğimizde direk 120Hz e yükseliyor. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Emmi_S22_Plus,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

5 Comments
GloryRaqe
Active Level 2
Galaxy S
Standartta kullan gereksiz 120hz sinirsiz guc olsa kullanilabilir ama batarya ile calisan seylerde enerji on planda olmali.
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Gerek yok 90 hz olqnda sarj bitiyor diyor brn 120 hz kulanip akici kulqniyorum
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
Standart 60Hz ekran geçiş görünümünden, yazıların titremesinden haz etmiyorum. sonuçta 120Hz özelliği olan Amiral gemisi bi cihaza onca para verip 60Hz kullanmak bence çokta mantıklı değil. şahsi düşüncem gerektiği hallerde 90Hz e düşürmek veya yükseltme seçeneği kullanıcının tercihine bırakılmalı.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
120Hz çok şarj yiyor adaptör olmasına rağmen. S22 kullanıyorum adeta içiyor. 60Hz ne kadar haz etmesem de mecbur kullanıyorum.
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Emmi_S22_Plus,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD