An itibariyle Eylül ayına girmiş bulunmaktayız bu ay içinde desteklenen tüm cihazlara güncellemenin ulaşması bekleniyor. Bu sürede değişiklik olabilir... View Post
An itibariyle Eylül ayına girmiş bulunmaktayız bu ay içinde desteklenen tüm cihazlara güncellemenin ulaşması bekleniyor. Bu sürede değişiklik olabilir... View Post
31 Ağustos tarihli pil grafiğim sizce iyi mi? View Post
Dörtlü uygulama, navigasyon tuşlarının arkasına, orijinale kıyasla çapraz bir doğrultuda kaymış... Sebebi ne olabilir ve ne yapabilirim? View Post
Az önce bi yorum yazıyordum 2 saniye bi durdum bir anda klavyede emojiye dokunuldu. Basmadığıma yemin edebilirim. Umarım hayaletler basmamıştır... View Post
S21 fe şarjı hızlı bitiyor ve oyunlarda çok ısınıyor uygulama dondurma olayı var mı View Post
güç tüşüna basılı tutuyorum menü açılıyor ama gemini live açılmıyor View Post
Düz s22 de ağustos güncellemesi sonrası 6 saat olan ekran süresi 4 saat 30 dakikaya düştü. S22 kullananlarda var mı bu durum? View Post
Mayıs ayından beri aktif olduğum memberste desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarimı sunuyorum.🫶 View Post
Merhabalar smart Switch ile yedek alıp format atsam sonrasında uygulamalar hata verir mi? Full yedek alıp daha sonra herşeyi geri smart dan... View Post
User | Likes Count |
---|---|
706 | |
476 | |
448 | |
350 | |
343 |
User | Count |
---|---|
17 | |
16 | |
11 | |