Cep telefonunun cercevesinde oluşan boya atmaları nedeni ile cihazin cercevesi garanti kapsamında degisirmi ? (Cizik degil boya atması ) View Post
Cep telefonunun cercevesinde oluşan boya atmaları nedeni ile cihazin cercevesi garanti kapsamında degisirmi ? (Cizik degil boya atması ) View Post
S25 ultra telefon whatshapta üst üst mesaj gönderilmesi durumunde sesli olarak mesaj bildirim gelmiyor yapmadığım şey kalmadı artık bunun özellik... View Post
S24FE pil performansı pil %85 ile sınırlı ve %40 altına düşünce güç tasarruf modu açılıyor View Post
İlerletirken durdururken böyle garip bi ses cıkıyor ne bu? 6.saniyede bariz belli View Post
Arkadaşlar herkese merhaba. Samsung Galaxy 25 Ultra (Yurt Dışı) kullanmaktayım. Yeni bir şey **bleep** ettim. Kamerayı açıp PRO moduna aldığımda... View Post
Slm s24 ultra çift hatlı hangi sım e sımı kabul ediyor View Post
WhatsApp'ta görüntülü konuşma yaparken sadece ön kamera çalışıyor arka kameraya geçmek istediğimde ise donup kalıyor bu sorunu bilen var mı ? View Post
Bana özellikle s25 ultraya kıyaslayan birisi lazım arkadaşlar profesyonel video çekmeye hazırlanıyorum hedefim s25 ultraydı ama baktığım zaman plusla... View Post
Dün Akşam Tiktok Açıktı arka şekmede Telefonu televizyona Ekran yansıtırken Telefon Dondu Hiç bişey yapamadım Kapat aç düğmesi vs çalışmadı 3 4 dk... View Post
User | Likes Count |
---|---|
687 | |
480 | |
370 | |
349 | |
341 |
User | Count |
---|---|
16 | |
14 | |
10 | |