S24 kullanıcısıyım. Onu uı 8 betaya nasıl, nereden ve ne zaman kaydolurum. View Post
S24 kullanıcısıyım. Onu uı 8 betaya nasıl, nereden ve ne zaman kaydolurum. View Post
Herkese Merhaba. Samsung S24 serisi cihazım var. WhatsApp'ta güncelleme olduktan sonra , görüntülü konuşma yaparken , arka kameraya geçmek... View Post
S25 ultra telefon whatshapta üst üst mesaj gönderilmesi durumunde sesli olarak mesaj bildirim gelmiyor yapmadığım şey kalmadı artık bunun özellik... View Post
Gpuwatch çok şarj tüketirmi View Post
Pil bilgilerine girdiğim zaman sadece 5000mAh yazıyor ve şarjın kaç olduğu falan yazıyor diğer telefonlarda pil sağlığın kaç olduğu (%... View Post
Ben bunu nasıl çözecem View Post
Merhabalar, saat üzerinden arama yapmaya çalıştığım zaman Bluetooth ile bağlanıp tekrar deneyin diyor. Arada gidiyor arada geliyor saat telefona bağlı... View Post
Ağustos güncelleme sinden sonra 6 saate yakın ekran süresi alıyorum normalde 7 alıyordum bir kişi yararı var demişti zararı oldu sanki View Post
Cihaz için kılıf arıyorum. Beğendiğim bir kılıf var da satın alabileceğim bir yer bulamadım. Kılıfın görselini de aşağıya bırakıyorum. Kamera kısmının... View Post
User | Likes Count |
---|---|
669 | |
479 | |
396 | |
364 | |
351 |
User | Count |
---|---|
15 | |
14 | |
10 | |