cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Acil yardım

(Topic created on: a month ago)
53 Views
Rbarans
Active Level 6
Options
Galaxy S

S22ye android 15 geldi güncelliyimmi güncelleyen varmı sorun yaşadınızmı acil haber edin çok heycanlandım😅😂

19 Comments
Galaxy S
ben s23fe de kurdum kullandım güzel oyunda oynadım cihaz çok geç kısıyor eğer ısınırsa erkenden performansı dibe çekmiyor çok geç çekiyor vulkan sayesinde hem oyunlarda 120hz desteği geldi ama artık oyun eklentileri uygulaması desteklenmeyecek😊
mertys
Expert Level 1
Galaxy S
Kral durduğun kabahat s22 u kullanıyorun ilaç gibi geliyor 👌 👌
Rbarans
Active Level 6
Galaxy S
Fotmat atmama gerek varmı
0 Likes
Solution
erdempn
Active Level 6
Galaxy S
güncelledikten sonra wipe cache partition yap yeter 10/10 oluyo telefon
0 Likes
mertys
Expert Level 1
Galaxy S
Kral öncelik şunu bil güncellemeyi yüklerken telefonun ısıncak tedirgin olmana gerek yok sonra kullanmaya başladığında telefonda kasma donma olabilir bazıları sonrada geçtiğini söylüyor ama ben güncellemeyi yüklediğim gibi rocovery modtan wipe cache partition yaptım ön belliği temizledim (format değil ) hiç kasmada donmada görmedim formatlık hiç birşey yok ama yinede karar senin.
Rbarans
Active Level 6
Galaxy S
Onu nasıl yapıcam ön bellek temizliğini
0 Likes
Solution
mertys
Expert Level 1
Galaxy S
1.) Telefonu tamamen kapatın.

2.) USB ile bir bilgisayara bağlayın. (Sadece bağlamanız yeterli başka bir işleme gerek yok.)

3.) Cihazın ses arttırma ve güç tuşlarına aynı anda basılı tutun.

4.) Karşınıza Recovery menüsü denilen bir ekran gelecek, Ses kısma tuşuyla aşağı inip "Wipe Cache Partition" seçeneğini güç tuşuyla seçin.

5.) Yes ve No olmak üzere iki seçenekle karşılaşacaksınız. Siz yes seçip yine aynı şekilde ses kısma tuşuyla üstüne gidip güç tuşuyla seçin.

6.) Bunu yaptıktan sonra sizi 4, adımdaki menüye geri atacak, Ondan sonra en üstteki Reboot seçeneğini yine güç tuşuyla seçin. Bu seçenek cihazı yeniden başlatacak,
Sonra telefonun tadını çıkar 😊

Tabi yoruma çözüldü atarsan 👌harikada olmuş olur 😊
Rbarans
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkür ederim cansın❤😊
mertys
Expert Level 1
Galaxy S
Derken ?
0 Likes
mertys
Expert Level 1
Galaxy S
Brom bu yapılan işlem kimseye ait değil kimseyede patentli de değil bu her samsung telefonunda olan samsungun yapmış olduğu bir mod herkesin yapabileceği birşey recovery modu ne ben nede sen nede başkasının bulduğu birsey değil kimsenin isminide yazmak zorunda değilim kimsede yazmak zorunda değil ne demeye çalışıyorsun ? amaç insanlara yardım etmek bilgilendirmek 😑🤨