cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

AOD ve Ekran Kapanışı

(Topic created on: yesterday)
13 Views
LiuKang38
Active Level 1
Options
Galaxy S

1-Always on display ekranda kayık bir şekilde çıkıyor ekranı ortalamıyor

2- Ekran kapanma ses efekti gözle görülür bir farkla ekran kapanmadan önce geliyor ve sanki kasıyormuş gibi çok rahatsız edici oluyor.
Aynı sorunları yaşayan var mı
0 Likes
12 Comments
AlperS23_S24
Active Level 7
Galaxy S
2.Sorunu bilmiyorum Always on display'in kayması ekran yanmasını önlemek için. Hatta dikkat ederseniz aod her açıldığında saat belli bir miktar sağa,sola,yukarı yada aşağı kaymış oluyor yerinde sabit durmuyor
0 Likes
LiuKang38
Active Level 1
Galaxy S
Hocam o şekilde bir yer değiştirme değil de atıyorum şarja taktığımda şarj animasyonu neredeyse tamamen sağda oluyor falan
0 Likes
AlperS23_S24
Active Level 7
Galaxy S
Cihazınızın modeli nedir
0 Likes
LiuKang38
Active Level 1
Galaxy S
S23 U
0 Likes
AlperS23_S24
Active Level 7
Galaxy S
S23 serisinde one uı 7 sonrası aod'da ve now barda kayma var s23 serisine one uı 7 güncellemesi buglu bir durumda verilmiş anlaşılan. Tüm s23 serisi böyle yani ilerleyen aylarda verecekleri güncellemelerle düzelteceklerdir bu durumu
Berkay03
Active Level 6
Galaxy S
Öncelikle AOD sürekli hareket ederki ekranda yanık oluşmasın diye. Bu normal bir durumdur. İkincisi kapanma sesi efekti dediğiniz gibi kapanmadan önce geliyor ama çok dikkat ederseniz farkediliyor. Bende kasıyormuş gibi bir rahatsızlık oluşturmuyor eğer çok rahatsız ediyorsa sesini kapatabilirsiniz😊
0 Likes
LiuKang38
Active Level 1
Galaxy S
İyi bari 2. sorunu tek yaşayan ben değilmişim güncellemeyle düzeltirler o zaman. UI 7 ile oldu çünkü
0 Likes
Berkay03
Active Level 6
Galaxy S
Ama dediğim gibi siz gözle görülür farkvar demişsiniz. Ben siz demeden önce farketmemiştim ama deneyince saliselik farkvar.
0 Likes
LiuKang38
Active Level 1
Galaxy S
Bilmiyorum benim çok dikkatimi çekmişti. Belki de aynı şekilde bir gecikme vardır
0 Likes