cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

AIRPODS SESI KISIK GELIYOR

(Topic created on: yesterday)
11 Views
Haun55
Active Level 3
Options
Galaxy S
Samsung S24 Ultra kullanıyorum. Kulaklık olarak Airpods 3. Nesil kullanıyorum. Önceden bir problem olmadan kullandığım kulaklıkta şimdi ses seviyesi fullken bile müzik dinlerken sesi az geliyor, görüşme yapacağım zaman sesi dahada kısılıyor. Bu neden olur bir fikri, çözümü olan var mı acaba? Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkürler. 🖐🏼
6 Comments
s24fe
Active Level 7
Galaxy S
Bluetooth sertifikaları ve uyumluluk durumlarından dolayı cihazdan cihaza kulaklık performansları değişiyor. Aynı durumu iPhone'da Buds FE kulaklığımı bağlayınca yaşıyorum. Hatta bilgisayarda, tablet ve telefona (ikisi de Samsung) göre çok daha yüksek sesle çalıyor aynı kulaklığım.
Haun55
Active Level 3
Galaxy S
Anlıyorum lakin bu sorun önceden yoktu şimdi yeni yeni olmaya başladı. Böyle bir durum en başından beri olsa mantıklı ama şuan pek aklıma yatmıyor. Altında bir neden yatıyor gibime geliyor.
s24fe
Active Level 7
Galaxy S
Durum sonradan gerçekleşti ise;

Kulaklık pedlerini ve hoparlör deliklerini temizleyin

EQ(Ekolayzer) ayarlarını kontrol edin.
Haun55
Active Level 3
Galaxy S
Ekolayzer ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmadım. Dolby atmos açık otomatikte, kapatınca dahada kısılıyor ses. Kulaklık pedleri ile alakalı olduğunuda sanmıyorum. Çünkü sıfırlayıp tekrar bağladığımda sorun 1-2 saniyeliğine ortadan kalkıyor sonra tekrar kısılıyor. Çok sıkıcı bir durum.
Solution
s24fe
Active Level 7
Galaxy S
Durum ilginçleşmeye başladı.Acaba kulaklıkta mı sorun oluştu? sıfırlayıp bir Apple cihazda tekrar denemek lazım.
Haun55
Active Level 3
Galaxy S
Apple bir cihaz bulduğumda bağlayıp deneme yapacağım. Tekrardan buraya yazarım o zaman. Başka çare kalmadı çünkü çok saçma. Bu zamana kadar olmayıp 1 haftadır yapması çok garip.