cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ACİL DURUM GENÇLER!!

(Topic created on: 02-16-2024 03:47 PM)
449 Views
syılmazS22-23ultra
Active Level 4
Options
Galaxy S
Arkadaşlar işim geregı e postayla çok haşır neşir olduğum için e posta mevzusu benim için çok önemli 2 gündür bildirimler gelmiyor niye oldu nasıl oldu bilmiyorum fakat acil yardımınız lazım tel; s22 ultra Not; bildirimler uygulamaya giriş yapıp yenilemediğim sürece hiçbir şekilde gözükmüyor.
17 Comments
Öm33r
Active Level 5
Galaxy S
Peki ayarlardan bildirimler seçeneğine bakmışmıydınız?
0 Likes
Galaxy S
Ne var ne yoksa yaptım hiçbir şekilde bildirimler düşmüyor ne saatime ne telefonuma iki ortalama bana 10 dakikada bir 2 yada 3 e posta düşer
0 Likes
Öm33r
Active Level 5
Galaxy S
Burada bildirimler kapalı yazıyor onuda yaptınız mı1708087975567.jpg
0 Likes
Galaxy S
Herşeyi deniyorum hocam sabahtan beri bildirimlerin düşmesi için 100 den fazla yol denedim fıttırmama az kaldı
0 Likes
Galaxy S
Merhabalar 😃 E-posta bildirimlerinin gelmemesi birkaç farklı nedenden dolayı olabilir. İşte bu sorunu çözmek için yapabileceğiniz bazı adımlar:

1. **Telefonunuzu Yeniden Başlatın:** Bazı durumlarda, telefonunuzu yeniden başlatmak bildirim sorunlarını çözebilir. Telefonunuzu kapatın, birkaç saniye bekleyin, ardından tekrar açın.

2. **Bildirim Ayarlarını Kontrol Edin:** Ayarlar > Bildirimler veya Uygulamalar bölümünden e-posta uygulamasının bildirim ayarlarını kontrol edin. Bildirimlerin etkin olduğundan ve doğru bir şekilde yapılandırıldığından emin olun.

3. **Arka Planda Çalışma İzinlerini Kontrol Edin:** E-posta uygulamasının arka planda çalışmasına izin verildiğinden emin olun. Ayarlar > Uygulamalar > [E-posta uygulamanız] > Arka Planda Çalışmasına İzin Ver seçeneğini kontrol edin.

4. **Senkronizasyon Ayarlarını Kontrol Edin:** E-posta uygulamanızın senkronizasyon ayarlarını kontrol edin. Belirli bir senkronizasyon periyodu ayarlanmış olabilir veya senkronizasyon tamamen devre dışı olabilir.

5. **Güç Tasarrufu Modunu Devre Dışı Bırakın:** Telefonunuzda güç tasarrufu modu veya veri tasarrufu modu etkinse, bu modun e-posta bildirimlerini engelleyebileceğini unutmayın.

6. **Uygulama Güncellemelerini Kontrol Edin:** E-posta uygulamanızın ve telefonunuzun güncel olduğundan emin olun. Güncellemeler, bildirim sorunlarını çözebilir.

7. **Hesap Ayarlarını Kontrol Edin:** E-posta hesabınızın ayarlarını kontrol edin ve gerektiğinde yeniden yapılandırın. E-posta sunucusu veya şifre gibi bilgileri doğru girdiğinizden emin olun.

Bu adımları izledikten sonra hala bildirimler gelmiyorsa, e-posta sağlayıcınızın destek ekibiyle iletişime geçmek veya telefonunuzun üreticisi veya operatörünün destek ekibiyle iletişime geçmek gerekebilir.
0 Likes
Galaxy S

Olmuyor kral olmuyor yardıma ihtiyacım var imdat

Galaxy S
Reis sakin ol😀 çözeriz elbet
0 Likes
Galaxy S
Yap bi güzellik sevindir şu kardeşini yoksa telefonu parça pinçik etcem🤣 elim ayağım titriyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Senkronizasyon açık mı?1708088476598_1708088476582_0.jpg
0 Likes