Original topic:

A52

(Topic created on: 02-18-2024 09:35 PM)
461 Views
Tuğçe0
Active Level 4
Options
Galaxy S
A52 telefonu ilk çıktığı zamanlarda almıştım. Kamera odaklı olduğum için bu telefonu aldım fakat kameraya güncelleme geldikçe bozulduğunu düşünüyorum. Birde yüksek verimde foto çekerken çok kasıyor. Diğer türlü çektiğim fotolarda canlı çıkmıyor. Benim telefonda mı problem var yoksa geneli böyle mi anlamadım. S23 e geçmeyi düşünüyorum. Beklentimi karşılar mı? En dikkat ettiğim şey kameranın iyi çekmesi.
9 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera ayarlar sifrla diyin biraz daha iyi oluyor ve mercek temizle temiz bezle buglu oluncada kotu ceker
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ben a52s ten s23 gectim a sinif telefona gore 10 kat daha iyi s serisi cok memnunum
0 Likes
Tuğçe0
Active Level 4
Galaxy S
Dediğiniz yöntemleri yapıyorum fakat geçici lk aldığımda kamerası yazılımdan dolayı bi kere bozuldu sonrasında eskisi gibi çekmedi yani ben o dönem sırf kamerası iyi diye almıştım.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
5 ay once gectim s23 ama a52s yine cok iyi cekiyordu guncellemeyi bekleyin olmasa 6.1 kamerada yazilim hatasi varsa giderilir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba s23 karşılarama daha ucuzu da var.
S22 21000 s23 29000 TL gibi diye biliyorum
0 Likes
Tuğçe0
Active Level 4
Galaxy S
Bütçem var o yüzden s23 düşündüm
0 Likes
Galaxy S
S23 gayet mantıklı olur, bende zamanında a52 kullandım çok güzel bir cihazdı ama s23 ondan kat be kat iyi, ayrıca kamerasıda çok güzel, tavsiye ederim, kesinlikle memnun kalırsın.
Avcı_S24Ultra
Active Level 10
Galaxy S
kameraya bant yapışturıp kaldır tertemiz oluyor. 64mp çekince kasma oluyor bende de
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 gayet iyi olur Tuğçe hanım
0 Likes