- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung a52 telefon alalı daha bir yıl olmadı şebeke sorunu yaşamaya başladım. 2 tane operatör değiştirdim hepsinde aynı sorunu yaşadım. Hattımı başka bir cihaza takıyorum 4.5G ve şebeke ful çekiyor. Wi-Fi araması bile bir iki tane ancak çıkıyor diğer telefona kartımı takınca onlarca Wi-Fi çıkıyor. A52 cihazıma takıyorum 2 çubuk hat çekiyor sürekli ses gidiyor karşı tarafla konuşmada ciddi sorunlar yaşıyorum. Telefondan memnunum ama şebeke sorunu telefonu kullanamaz hale getirdi. Ağ ayarlarını sıfırladım ama sonuç değişmedi. En son güncelleme de yaptım. Lütfen yardımcı olun. Gerekirse eski güncelle e gönderin lütfen. Teşekkürler.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2023 02:53 AM in
Galaxy SMerhaba DemirLeylek,
Farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-22-2023 09:19 PM in
Galaxy S- Donanım arızası olabilir, modem/anten sorunlu olabilir.
- Yazılım hatasından kaynaklanıyor olabilir, eski bir sürüme dönmek denenebilir.
- Operatör tarafında kapsama/frekans problemleri olabilir.
- Cihazın anten noktaları hasar görmüş olabilir.
Şunları öneririm:
- Yetkili servis kontrolünden geçirin, testler yapılır.
- Operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp bölgesel sorunları araştırın.
- Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar denemeyin.
- Garanti/değişim sürecini başlatın, donanım arızası olabilir.
Bir yıl ömründe böyle bir sorun işlevsiz kılar. Servis/garanti süreci ile çözüm aramanızda fayda var.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2023 02:53 AM in
Galaxy SMerhaba DemirLeylek,
Farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD