cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

90hz & 120hz

(Topic created on: 4 weeks ago)
196 Views
Ecrịn
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Her insanın göz yapısı farklı oluyor ama bence 90hz ile 120hz arasında dağlar kadar **bleep** yok. Oyun için demiyorum arayüzde kullanırken söylüyorum. 120hz daha hızlı hissettiriyor ama ikisi arasında dağlar kadar **bleep** yok. Bence samsung 120hz telefonlara 90hz ayarlama seçeneği sunsa daha iyi olur zaten batarya sorunu olanlar için ideal olur bence.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

28 Comments
Galaxy S
Evet olabilir
123456_
Active Level 9
Galaxy S
90 hz seçeneği koyulması iyi olur ama ekran donanımları 24-120 hz e veya 1-120 ye kadar adaptif şeklinde ayarlı olduğundan gerek kalmıyor.
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Haklısınız ama maalesef aod açıkken sabit 120hz oluyor cihaz açıkkenki gibi 60a düşmüyor adaptifte olmasına rağmen, bu yüzden en azından 90a çekebilsek daha kullanışlı olur
0 Likes
Burak08
Active Level 7
Galaxy S
Alışınca **bleep** hissediliyor. Telefonum 120 hz, tabletim 90 hz. 2 Cihaz arası geçiş yapınca hissettiriyor.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
120 Hz Candır 😊
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy S
120hz de çok iyi ama çoğu kişinin batarya problemi yaşadığını görüyorum problem yaşayanlar için ideal bence
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Adaptif Yenileme İle Bu Sorunun Ortadan Kalkmış Olması Gerek
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy S
Mesela reels olsun video olsun genelde kare hızı 30fps oluyor. Adaptif yenileme bu videoları izlerken cihazın kare hızını düşürüyor mu?
Galaxy S
Aradığım yorum 😂