cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

8K 30FPS vs. UHD 60FPS

(Topic created on: 3 weeks ago)
261 Views
Robisso
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selam, S24 ULTRA kullanıcısıyım...

Konser gibi etkinliklerde hangi video ayarını önerirsiniz...? Neden?
12 Comments
yunusaslan53
Active Level 5
Galaxy S
4k 60 bence zoom yapacaksan özellikle
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
4k 120 fps çek yeterince aydinliksa daha iyi
UNLIMITED_3
Active Level 3
Galaxy S
Buda cok guzel oluyor s22 de fhd pro modda çekerken **bleep** ettim bende s25 ultrada belki uhd direk cekebilme imkani vardir bakmak lazim.
UNLIMITED_3
Active Level 3
Galaxy S
60 fps candır. 30 fps in kullanim alani kısıtlı. Normal kullanimda 4k 60 fps her turlu yeterli bence.
Doğukan
Active Level 7
Galaxy S
Sabit bir ayarınız olmasın çözünürlük arttıkça sensörün istediği ışık miktarı da artıyor eğer iso pozlama diyafram ayarlarına çok hakim değilseniz özellikle konser gibi gece çekimlerinde kademeli olarak çözünürlük düşürüp kumlanmanın en an az olduğu ayarı tercih edin.
UNLIMITED_3
Active Level 3
Galaxy S
Ornegin ben karanlik ortamda video modunu kullanmiyorum AI ışığı arttirip kumlanma cok yapiyor. Pro video moduna gelip iso. Pozlamayi vs telefona birakinca yada kendin ayarlayinca cihaz çok daha iyi cekiyor.
0 Likes
Galaxy S
4K60fps. Bir defa deneme sansim oldu ancak elim cok titrediginden becerememistim ama arkadaslarim kalitesine hayran kalmisti.
xidi
Active Level 6
Galaxy S
Işıklıysa 4k 60 ışıksızsa 4k30 veya 24fps. Eğer slowmotion atıcaksan 60 120fps ışığa göre. 1. Si 8k gösteren cihaz yok senin çektiğin görüntü bile sana gösteren ekranda 8k değil. 2. Si düzenleme yapacaksan düşük fps de tek kare daha çok işlendiği için daha geniş aralık sunar sana.
xidi
Active Level 6
Galaxy S
Ne yaparsan yap editten sonra düşük fps render alman lazım. Örn 4k 24fps
0 Likes