cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

4500 mAh batarya bu kadar çabuk biter mi ? S20+

(Topic created on: 11-14-2023 03:27 PM)
241 Views
XecutionerCagri
Active Level 3
Options
Galaxy S

İllallah ettirdi bana ilk aldığımda 1 gün bile zar zor götürüyordu dedim tamam ama günde 3 defa takıyorum a

image

Artık inanılmaz can sıkıyor. Kullanmıyorum bile telefonu 

7 Comments
ATC_Closed
Expert Level 2
Galaxy S
Telefonu kullanırken aynı anda şarj etmek, şarjın daha hızlı tükenmesine neden olabilir. Ayrıca, oyunlar, video izleme veya yoğun uygulama kullanımı gibi yüksek enerji tüketen aktiviteler bataryanın daha hızlı boşalmasına yol açar.
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy S
Batarya sağlığı ne durumda
passhy
Active Level 7
Galaxy S
telefonu ne kadar zamandır kullanıyorsun ve pil değişimi yapıldımı. Hiç normal görünmuyor bu.
Malevolentia
Active Level 3
Galaxy S
Telefon sıfır değilse anormal maalesef, bunun yaklaşık 2 katı daha çok performans alman gerekirdi
Galaxy S
S20+ dan iste bu yüzden kurtuldum ,pil konusu hakikaten bezdirmişti , imkanın varsa kurtul derim bir an önce, güncelleme de almayacak bundan sonra
Bursalı
Active Level 2
Galaxy S
Bu Batarya Performansı Çok Düşük Olmuş Acaba Telefonunuzun Bataryası Hiç Değiştirildi Mi Ve Kaç Yıldır Aktif Bir Şekilde Telefonunuzu Kullanıyorsunuz Ve Hangi İşlemcili Modelini Kullanıyorsunuz Samsung Galaxy S20 Plusın ?
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba XecutionerCagri,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes