cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

📲✨️| S25 Ultra Geliyor! İşte Muhtemel Türkiye Fiyatı

(Topic created on: 3 weeks ago)
1163 Views
Sisyphe
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image

Samsung, geçtiğimiz yıl Ultra modelin fiyatını 1199 dolardan 1299 dolara çıkarmıştı. Bu nedenle Galaxy S25 Ultra'nın global fiyatında bir zam beklenmiyor ve yine 1299 dolar fiyat etiketiyle karşılaşmamız son derece olası. Peki Türkiye fiyatı ne alemde olacak?

Samsung Galaxy S24 Ultra, Türkiye'de 69.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulmuştu ki bu, o günün kuruyla 2324 dolara denk geliyordu. Samsung Türkiye'nin bir zam ya da özel bir yerel fiyatlandırma yapmaması halinde bu yıl da benzer bir fiyat etiketi bekleyebiliriz ki bu, Galaxy S25 Ultra'nın 82.499 TL olabileceği anlamına geliyor.

Burada ilginç nokta şu; halihazırda satışta olan Galaxy S24 Ultra'nın fiyatı da 82.499 TL. Dolayısıyla 22 Ocak gecesi şöyle bir senaryo ile karşılaşacağız: Ya Samsung Türkiye, Galaxy S25 Ultra'ya dolar bazlı bir zam yapacak ve yukarıda belirttiğimizin üzerinde bir fiyat etiketiyle karşılaşacağız. Ya da Galaxy S24 Ultra'nın fiyatında 3-4 bin TL bandında bir indirimle karşılaşacağız.

Kaynak: webtekno
10 Comments
DurukanAKDAG
Active Level 8
Galaxy S
Ben daha fazla olacağını düşünüyordum.
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
100 bine yakın olur gibime geliyor.
DurukanAKDAG
Active Level 8
Galaxy S
Doğru diyorsun ama tabi verilen paraya değer mi orası önemli.
Galaxy S
Ben zaten daha önce söylemiştim. Galaxy S25 Ultra 256gb vatan bilgisayar fiyatı 80 bin tl olur.
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Daha fazla olacak gibi..
Galaxy S
Durum onu gösteriyor
A73_MKG_2022
Expert Level 1
Galaxy S
Aşırı uygun SUDAN ucuz
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Çok
0 Likes
MrMarash
Active Level 1
Galaxy S
Göründüğü kadarıyla ultra seriside kasa olarak s serisi gibi oldu. Bence daha önce olmalıydı çünkü kasalar aynı tasarıma sahip olması gerekiyor madem s25 deniliyor ultra da bir s25