Original topic:

אני כל כך מאוכזב מהאולטרה 25! ממש!

(Topic created on: a month ago)
28 Views
oriel
Expert Level 2
Options
Galaxy S
קניתי את האולטרה 25 מיד כשהוא יצא, אחרי שהיה לי אולטרה 23 (שמכרתי כשקניתי את החדש) -ופשוט גיליתי שהוא פחות טוב. 

הצילום הוא הדבר שהכי חשוב לי בטלפון, ופה נפגעתי בגדול: 
- מצלמת הזום של האולטרה 25 פחות טובה, לא הצלחתי לשחזר איכות ותמונות שצילמתי עם ה23 ב25.
- המצלמה נתקעת לי באמצע צילום המון פעמים (בטיפול של הטכנאים של סמסונג כחודש+) 
- הווידאו מקרטע פתאום באמצע צילום, המון קפיצות על FHD, אי אפשר לצלם ככה סרטונים! 
-וגם הורידו את אפשרות הצילום עם העט- שהייתי משתמש בזה כל הזמן, ובכלל העט כבר לא יכול לשלוט במכשיר. 

חוץ מזה: 
- המסך פחות מואר בשמש, והצבעים נראים דהויים ופחות טובים מהאולטרה 23 - בדקתי אחד מול השני עם אותן הגדרות בדיוק, ממש רואים חלש ופחות יפה באולטרה 25
- וואטסאפ נתקע לפעמים - מוזר! פעם ראשונה שקורה לי במכשיר של סמסונג 
- ומערכת ההפעלה גרסה 7 פשוט פחות טובה, יש לה באגים בממשק משתמש שגם פחות יעיל ונגיש, שלא היו ב6.1 (לדוגמה, המספרים של השעון למעלה זזים בקפיצות, מספר האחוזים של הסוללה לא מוצג נגיש, מסובך להשתיק מוזיקה שפועלת בדפדפן או במכשיר)
- מניסיון שלי לא הרגשתי שום שיפור במהירות עריכת וידאו או תמונות במכשיר על פני ה23. שניהם איטיים אותו דבר, אבל יש יתרון של כמה שניות במהירות הההדלקה של אולטרה 25 מול 23 

בקיצור, אני מוכר את האולטרה 25. ומקווה שאצליח למכור אותו כדי שאוכל לקנות אולטרה 23 חדש. 

ובדקתי עכשיו כמה עולה אולטרה 23 באתר של סמסונג, והוא עולה בערך כמעט כמו אולטרה 25 במחיר שקניתי לפני כמה חודשים. מוזר! לא ירד מחיר מאזור ה5,000₪

רק אציין אנקדוטה קטנה, כשהצעתי את האולטרה 23 למכירה פנו אלי כמה שרצו לתת לי את האולטרה 24 שלהם ולהוסיף כסף ולקבל את האולטרה 23 הישן שלי.
17 Comments
Galaxy S
וואלה, והפלאפון נשמר לך?
לי בלי מגן כבר היה פחות שלם.
oriel
Expert Level 2
Galaxy S
סמסונג מייצרים מכשירים מעולים אני תמיד בלי מגן גם האולטרה 25 יש להם מסך מעולה חזק. וגם בלי כיסוי.
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 3
Galaxy S
מסכים ש-one ui 7, עוד לא מרגיש בשל מספיק.
Galaxy S
רוצה להחליף עם הs23u שלי?
הלוואי,
יש שני פיצ׳רים במצלמה שממש הייתי רוצה אצלי

נשמע ממש מתסכל!
מקווה שיוציאו עדכון שיטפל לך בבעיות!
oriel
Expert Level 2
Galaxy S
אם יש לך חדש מהאריזה סגור, אשמח!
Galaxy S
מחילה, מקווה שלא אכזבתי.
שלי בשימוש(זה מה שכרגע אני משתמש בו)
APhoto4u
Expert Level 5
Galaxy S
תודה רבה על הביקורת, חשוב ביותר🙏!
מאמין שהמגרשים וכל מי שאמור לדעת בסמסונג ישראל יעביר הלאה לגורמים הרלוונטיים לבדיקה והתייעלות🙏
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

עידכון אפריל לסדרת S25 יוצא גם. הוא כולל תיקוני באגים ל toggles וגם הוספת תכונות של הופעת נגן בסרגל ההתראות.