cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şu android dünyasında 3.parti uygulamalarda hala kamera sorununu çözemediler.

(Topic created on: 7 hours ago)
99 Views
elyasaS23
Active Level 3
Options
Galaxy S

Whatsapp olsun İnstagram olsun keza bir çok Android uygulamalarda kamera çok rezalet çekiyor özellikle Whatsapta. Yani yıl oldu 2025 hala şu kamera sorununu bi optimize edemediler. İnsanın iphone alası geliyor bu seferde.

8 Comments
enineboyuna06
Active Level 10
Galaxy S
Instagram sorunu Samsung büyük ölçüde çözdü son senelerde. Whatsapp konusuna katılıyorum. Hala görüntü bozuluyor bir miktar. Ama ileride daha fazla geliştirme yapılacaktır. Üreticiler kamera API'lerini uygulama geliştiricilerine açarsa bu sorun daha fazla çözülür. iPhone'un da sosyal medyadaki üstünlüğünden başka bir artısı yok Android'in 10 yıl gerisinde.
elyasaS23
Active Level 3
Galaxy S
Sence kamerada üstün olması abartılmayacak birşey mi o kadar para verip amiral gemisi telefon alıyorsun ama kaliteli fotoğraflar paylaşamıyorsun çekemiyorsun?
enineboyuna06
Active Level 10
Galaxy S
Sosyal medya paylaşım ağırlıklı kullanım için iphone mantıklı. Ama bunun dışında Android'in çok gerisinde. Birçok kişi son zamanlarda yenilik yok ve kısıtlama çok diye Android tarafına geçiyor. Launcher, ikon değiştirememe, dışarıdan 3. Parti uygulama yükleyememe, AI ve nfc ile ödemeyi ülkemizde kullanamamayı ancak Android'ten iOS'a geçen biri anlayabilir.
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Bence tam tersi.Cok gelisti.
Instagram'da geniş açı ve ana kamera+ois aktif çalışıyor mesela.Fotoğraf st attığımda kalite gayet iyi(En yüksek kalitede yükle seçmelisiniz)

Whatsapp keza öyle.

Hatta ilginçtir ki Dolap uygulamasında kargo videosu çekerken telefonun kendi kamera arayüzü açılıyor ve 4k60fps video bile atabiliyorum....
elyasaS23
Active Level 3
Galaxy S
Whatsappta ön kamerayla fotoğraf çekin birde kameradan çekin **bleep** aşırı belli oluyor. HD fotoğraf olarak atılmasından bahsetmiyorum.
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
O konuda çözünürlük farkım da yokki.Whatsapp içinden ön kamera ile çekince zaten HD isteyip istemediğimi de soruyor.Normal kamera ile çektiğim ile aynı.
ForGalaxyUser
Active Level 6
Galaxy S
yoo gayet iyi
normal kamerada görsel zeka devreye giriyor artı olarak
aijec
Active Level 1
Galaxy S
snapchat sıkıntılı instagram şu an iyi ama. whatsapp kaliteyi mahvediyor