cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şebeke sorunu

(Topic created on: 12-08-2024 11:42 AM)
167 Views
frknern_S23
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba. 10 ay önce S23 aldım. İlk başta operatör olarak Türk Telekom kullandım, çekim gücü rezaletti. Daha sonrasında Turkcell'e geçiş yaptım ama bu da aynı şekilde oldu, çekim gücü çok az.En fazl 2 dış çekiyor daha fazlasını göremedim.Evimde telefon çekmiyor. İstanbul Eyüp Sultan'da yaşıyorum.

Sorunu operatorde aramıştım ama telefonda sorun olabilir mi ? Garantisi varken Servise göndersem ücretsiz değişimi alma şansım var mı? Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

image

4 Comments
rubar
Active Level 1
Galaxy S
Dostum bende aynı telefonu kullanıyorum hat olarak turkcell hiç bir sıkıntı sen şebeke İnternet ayarlanır yaptinmi
Citos
Active Level 6
Galaxy S
Çevrenizde sinyal almanızı engelleyen bir faktör yoksa cihazdan sorunlu olabilir. Servise verebilirsiniz, test yaparlar testler sonrasında şebeke sorunu çıkmazsa cihazı hiç bir şey yapmadan iade ederler, bir sorun çıkarsa onarırlar, artık servisler kolay kolay cihaz değişimi yapmıyorlar.
Galaxy S
Çevrenden dolayı olabilir, bende de şebeke 1lerde 2lerde geziniyor pek sıkıntı etmiyorum çektiği için.
0 Likes
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba frknern_S23,

Bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için; "Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Uygulamalar > Ayarlar > Genel  > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa lütfen bilgilerinizi yedekleyerek en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin.

Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/  

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Not: 
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir. 
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Teşekkürler.
MOD