cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj Aletim Bi Anda Şarj Etmeyi Kesti

(Topic created on: 06-04-2024 04:25 AM)
204 Views
furkan06k
Active Level 7
Options
Galaxy S
Merhaba Arkadaşlar Samsungun Mağazasından Aldığım Orjinal Şarj Aleti Bi Anda Sarji Kesti Ve Hiç Bir Cihazi Sarj Etmiyordu Samsung'un Gözde Oyuncular İçin Power Delivery Özelliğini Kullanarak Pubg Oynuyordum Cihazım S23 Bu Arada Sonra **bleep** Ettim ki Şarj Düşüyordu Sonra Oyundan Çıkıp Telefonu Sarj Etmek İçin İstedigimde Cikarip Geri Taktim Ve Sarj Almadı Sonra Dedim Telefonun Şarj Soketimi Bozuldu Diyip Başka Telefonda Denedim Ve Onuda Şarj Etmedi Başka Sarj Aleti Denedim Telefonumu Şarj Ediyodu Sonra 1 buçuk Saat bekledim tekrar deneyim dedim ve Sarj etmeye başladi Neden Şarj Etmedi Acaba Bilen Varmı?
5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Şarj aletini değiştir kullanma bence başka bir orijinal Samsung şarj cihazı al
0 Likes
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Hocam Dün biraz elektriktede bir sıkıntı vardı benim şahsi fikrim sarj aleti korumaya aldı kendini sonra belli bir saat geçti düzeldi
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  furkan06k,

Cihazlarda yaşanan şarj olmama durumları, batarya, şarj soketi, şarj cihazı gibi farklı nedenlerden kaynaklanabilecek sorunlardır. Farklı bir Samsung onaylı orijinal şarj cihazı ile cihazınızı şarj etmeyi denemenizi rica ederiz. Cihazınızın şarj olması durumunda sorun şarj cihazından kaynaklı olacaktır. Aksi takdirde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Cihazınızı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeden önce içerisindeki verilerinizi yedek almanızı öneririz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
1 saat sonra şarj etmeye başladı elektrikte sorun vardı gibi dün o yüzden kendini korumaya aldı sonra düzeldi
0 Likes
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Hocam oyun için konulmuş bir özellik kullanalim dimi 😅
0 Likes