cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şar esnasında pil devreden çıkıyormu

(Topic created on: 08-29-2023 05:17 PM)
329 Views
srdrdmrl77
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Bi ara duymuştum s23 ler piyasaya çıkarkene oyun oynarken telefon şarda ise pili şarj etmeyi durduracal. Bir özellikle çıkacak ve s serisene yaygınlaşacaktı , bilgisi olan varmı.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
YunusEmreMer
Active Level 5
Galaxy S

Sadece 45w sarj aletlerinde destekliyor ama hem telefonda oyun oynayip hemde sarj olmasi gerektigi zaman surekli kapatip acmak gerekiyor ayarlardan biraz zorluğu var.1693324818166_1693324818158_0.jpg

View solution in context

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hiç duymadım ve sanmıyorum çünkü şarjda oynamanın amacı şarjın bitmemesi ve oyunun yarıda kalmaması oldugu için enerji giriş-çıkışı olmak zorunda.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 ultrada doğrudan şarj vardı.
Şarj %19 altında ve oyun oynanıyorsa şarja takarak oyun oynayabilirsin.
Amaç telefonun ısınmasını azaltmak ve pile zarar vermemek
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Oyuncular ve uzman kullanıcılar için, Game Booster ayarlarına eklenen "USB Güç Dağıtımını Duraklat" adlı özellik, cihazların daha az ısı ile oyun oynayabilmesini mümkün kılıyor. Etkinleştirildiğinde, telefonun doğrudan şarj olmasını ve pili atlamasını sağlayan bu özellik zamanla pilin sağlığını korurken, telefonunda serin kalmasını sağlıyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sonuç olarak yine de enerji akılı oluşuyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ama pil şarj edilmiyor bypass ediliyor.
Pc misali desem doğru olabilir mi?
Galaxy S
2022 ve sonrasında çıkan S, Tab S,Z ve bazı A serisi telefonlarda da bu özellik var diye biliyorum
0 Likes
Solution
YunusEmreMer
Active Level 5
Galaxy S

Sadece 45w sarj aletlerinde destekliyor ama hem telefonda oyun oynayip hemde sarj olmasi gerektigi zaman surekli kapatip acmak gerekiyor ayarlardan biraz zorluğu var.1693324818166_1693324818158_0.jpg