Original topic:

ısınma

(Topic created on: 05-12-2025 12:41 PM)
212 Views
ultras45
Active Level 1
Options
Galaxy S

selamün aleyküm cihaz çok ısınıyor fabrika ayarlarına geri dönüş yapsam bir faydası olur mu dostlar 

0 Likes

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
cekinnceren
Active Level 4
Galaxy S
yani yapacaksanız'da ilk once yedekleyin. ama benim tavsiyen ilk önce Cihaz Sağlığını kontrol edin, gereksiz uygulama, çöp, resim, belgeler vs. silin. Telefon yeni olunca'da aynısı olur. yani Fabrika Reset'ini ben kimseye tavsiye etmem düzgün yedekleme olmadan olmaz. Eğer problem devam ediyorsa en yakın müşteri hizmetlerine Cihaz kontrolu için gidim. umarım yardımcı olabilirmişimdir İyi günler.

View solution in context

Solution
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy S
eger yedeginiz yoksa verilerinzi yedek alıp sifirlama yapabilirsin işe yarayabilir

View solution in context

Solution
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy S
rica ederim umarım çözüm olur denemeden sonra tekrar yazarsaniz çözümü oldu mu olmadı mı öğrenmek isteriz

View solution in context

6 Comments
Solution
cekinnceren
Active Level 4
Galaxy S
yani yapacaksanız'da ilk once yedekleyin. ama benim tavsiyen ilk önce Cihaz Sağlığını kontrol edin, gereksiz uygulama, çöp, resim, belgeler vs. silin. Telefon yeni olunca'da aynısı olur. yani Fabrika Reset'ini ben kimseye tavsiye etmem düzgün yedekleme olmadan olmaz. Eğer problem devam ediyorsa en yakın müşteri hizmetlerine Cihaz kontrolu için gidim. umarım yardımcı olabilirmişimdir İyi günler.
ultras45
Active Level 1
Galaxy S

teşekkür ederim 

0 Likes
Solution
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy S
eger yedeginiz yoksa verilerinzi yedek alıp sifirlama yapabilirsin işe yarayabilir
ultras45
Active Level 1
Galaxy S

teşekkür ederim 

Solution
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy S
rica ederim umarım çözüm olur denemeden sonra tekrar yazarsaniz çözümü oldu mu olmadı mı öğrenmek isteriz
ultras45
Active Level 1
Galaxy S

eyvallah hocam