cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

İnstagramda video ekleme

(Topic created on: 02-03-2023 06:19 PM)
671 Views
esraatasin
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar Merhaba, instagramda çektiğim videoyu paylaşırken kırmızı oluyor sebebi nedir? Telefon S21 ultra. Umarım uygulama bozuktur telefon değil:)

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
thegodofa70
Active Level 6
Galaxy S
Kamera ayarları > videolar > yüksek verimli videoları kapat

View solution in context

Solution
esraatasin
Active Level 3
Galaxy S
Yüksek verimli videoları kapatınca sorun çözüldü size de teşekkürler.

View solution in context

17 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Instagram uygulamasını cihazdan silip baştan yükleyin ardından tekrardan resim ya da video paylaşmayı deneyin Ayrıca şunu da belirtmek isterim cihazınızın kendi kamera uygulaması ile çektiğiniz resim ya da videolarda galeriye uygulamasında baktığınız zaman orada sorun yoksa sorun Instagram uygulaması ile kaynaklı olma ihtimali yüksek gibi
esraatasin
Active Level 3
Galaxy S
Cevabınız için teşekkür ederim evet uygulamayı sildim yükledim aynı sorun devam ediyor. Galerideyken sorun yok. Ayrıca instagramda başka bir telefonun kamerasıyla çekilmiş ve galerimde olan bir videoyu paylaşırken böyle bir sorun olmadı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Öncelikle Rica ederim.
Isterseniz Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp cihazınızın kontrol edilmesi için destek alın ya da uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
esraatasin
Active Level 3
Galaxy S
Bu numarayı aradım geçici olacağını düşünüyormuş. Geçmezse tekrar arayıp uzaktan erişim talebi oluşturacakmışım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O zaman şöyle yapın ayarlar genel yönetim sıfırla tüm ayarları sıfırla işlemlerini sağlayarak cihazınızın ayarlarını sıfırlayın tüm ayarları sıfırla seçeneğinden sıfırlama yaptığınız zaman veri kaybı oluşmayacak bu işlemi yaptıktan sonra Instagram'da tekrar paylaşım yapmayı deneyin
esraatasin
Active Level 3
Galaxy S
Tekrar teşekkür ederim deneyip haber vereceğim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rica ederim. Tamamdır.
Solution
esraatasin
Active Level 3
Galaxy S
Yüksek verimli videoları kapatınca sorun çözüldü size de teşekkürler.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İyi bari. Rica ederim.