cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

İnstagramda Galeri Gözükmüyor

(Topic created on: 06-30-2020 12:27 PM)
32294 Views
davinci3
Active Level 1
Options
Galaxy S

Öncelikle S9+ kullanıcısıyım ve bu sorunu ilk defa yaşıyorum. Instagram hesabimda story gönderi ya da mesaj olarak bir fotoğraf ya da video göndermek istediğim zaman " Yakınlarda fotoğraf ya da video yok " diyor.  

İnternette bu durumla ilgili hiç bir şey bulamadın. Benim gibi ayni sorunu yaşayan biri bunu ancak telefonu sıfırlayarak son vermiş. Eğer burada da çözüm bulamazsam bende ayni şeyi deneyeceğim. 

Hesabımda mi yoksa telefonda mi sorun var test etmek için başka bir telefondan kendi hesabıma girip story atmayı denedim ve hiç sıkıntısız çalışıyordu. Yani telefonda bir sıkıntı var.

Sizinde galeriniz gözükmüyorsa ya da çözüm yolunu biliyorsanız lütfen bana bu platformdan ulaşın. 

Teşekkürler. 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
instagrama kayit yeri iznini verdiniz mi?Vermediyseniz ayarlar uygulamalar oradan instagrami bulun ve üzerine tıklayın.Uygulama ayarları çatısı altinda izinler var oraya tıklayıp kayıt yeri iznini verin.

View solution in context

0 Likes
Solution
davinci3
Active Level 1
Galaxy S
beta programından ayril tuşu var Google playden instagrama girip ayril tuşuna basmaliymissinz sonrasında uygulamayı silip tekrar yüklerseniz sorun düzeliyor iyi günler dilerim

View solution in context

0 Likes
10 Comments
davinci3
Active Level 1
Galaxy S
bu story kısmında çıkan ayni şeyi gönderi mesaj ve pp değiştirme kısmında da yapıyor
0 Likes
Solution
Galaxy S
instagrama kayit yeri iznini verdiniz mi?Vermediyseniz ayarlar uygulamalar oradan instagrami bulun ve üzerine tıklayın.Uygulama ayarları çatısı altinda izinler var oraya tıklayıp kayıt yeri iznini verin.
0 Likes
davinci3
Active Level 1
Galaxy S
yanıtınız için teşekkür ederim sorunumu çözdüm iyi günler dilerim
0 Likes
Merto
Active Level 6
Galaxy S
Merhaba davinci3 !

Bende A51 kullanıyorum vede bendede aynı sorun var.Ama neden olduğunu bulamadım. : (
0 Likes
davinci3
Active Level 1
Galaxy S
beta programından ayril tuşu var Google playden instagrama girip ayril tuşuna basmaliymissinz sonrasında uygulamayı silip tekrar yüklerseniz sorun düzeliyor iyi günler dilerim
0 Likes
gs1905
Active Level 7
Galaxy S
bendede var aynı sorun bence uygulamadan
0 Likes
Solution
davinci3
Active Level 1
Galaxy S
0 Likes
Galaxy S
Bi kaç arkadaşım da aynı sorunu yaşadı . Play store ' a girin ve ardından instagram uygulama sayfasına girin , beta kullanıcısısınız yazısı çıkar , aşağı doğru sayfada ilerlediğinizde betadan ayrıl kısmını göreceksiniz , tıklayın ve ayrılın , bi kaç dakika sürebilir .. Betadan ayrıldıktan sonra instagramı kaldırın ve tekrar yükleyin , düzelecektir .
davinci3
Active Level 1
Galaxy S
öncelikle yorumunuz sonrasında yardımınız için çok teşekkür ediyorum. işe yaradı tekrardan sağol iyi günler dilerim