cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ülkelere göre işlemci farkı

(Topic created on: 03-18-2024 10:44 PM)
489 Views
STARKO
Active Level 2
Options
Galaxy S
Hocam bu s24ün avrupa için exynos işlemci kullanıp amerika ve canada için snapdragon kullanması bana çok saçma geliyor ve bu durumu bilmem sanki paramın tam hakkını alamadığım gibi bir his uyandırıyor sizcede öyle değilmi?
0 Likes
9 Comments
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Maalesef öyle. Sen getir 2 farklı model isteyen istediğini alsın.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Kesinlikle, 😊 Maalesef s25 serisinde Snapdragon hiç olmama ihtimali yüksek.
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Evet bende okudum o haberi fakat bence yine snapdragon ile çalışacaklar.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Normalde Exynos politikasını her sene daha da İleri alıyorlar ama Belkide kullanıcı deneyimi bakımdan Seçenek bırakabilirler tabi. 😊
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Doğru saçma bu konuda ama Bunu doğrudan maliyetle alakası olduğunda Kaynaklıdır. 😊

Daha uygun tutabilmek için cihazı. Tabi s24 Ultra biraz tuzlu geldi ama. S23 Ultra hala Uygun fiyatta.👍
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
Qualcomm Amerikan menşeeli olduğu için Amerika ve Kanada devletlerinin şartı. saçma değil bilakis çok yerinde bir karar ve dayatmaca abd halkı için.1710792138899_1710792138887_0.jpg
0 Likes
STARKO
Active Level 2
Galaxy S
Tamam ama bunu getiriyolarsa avrupayada getirselerdi keşke kar açısından güzel bir taktik tabiki ama müşteri olarak düşününce memnun olmuyorum.
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
kendi ürettiğini satmak yani üretirken kar etmek istiyor Samsung. ben de Snapdragon işlemci olmadığı için yıllarca Samsung'u tercih etmemiştim. günümüz teknolojisinde Exynos da çok iyi, ama halen ön yargılarımız var, Ki çoğunda haklıyız. fakat ne zaman ki kendini kanıtlar, ısınma ve performans sorunlarını aştı artık deriz, o vakit bi ihtimal düşünürüm.
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy S
Amerşka ve kanada o taraflarda samsung pazarı olduğu için samsung kendi işlemcili modeli olan işlemciyi kunlanmıyor isteriz ki her yerde tek işlemci olsun firma yapmıyor
0 Likes